Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΪ: Τι συμβαίνει με τους Αταίριαστους;

ΣΚΑΪ: Τι συμβαίνει με τους Αταίριαστους;

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν γινόταν γνωστή η είδηση πως από τη νέα σεζόν μετακομίζουν οι Αταίριαστοι, οι οποίοι από τη ζώνη των 10-12 μετακινήθηκαν στο 12-2. Η συγκεκριμένη αλλαγή πάντως απ’ ότι φαίνεται δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Στο κανάλι του Φαλήρου επένδυσαν πολλά στη Φαίη Σκορδά, ωστόσο ο προβληματισμός για την εκπομπή είναι μεγάλος.

Τα νούμερα στην τηλεθέαση κατρακυλάνε σε μονοψήφια ποσοστά, ενώ οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την ξαφνική απόφαση που τους γνωστοποιήθηκε το καλοκαίρι, λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Το πρόβλημα έγκειται κυρίως στα συνολικά νούμερα της εκπομπής και όχι στο δυναμικό κοινό, καθώς ακόμα και τις εποχές που κατέγραφαν εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις στους πίνακες της τηλεθέασης ουδέποτε απολάμβαναν ιδιαίτερης απήχησης στις νεότερες ηλικίες.

Τώρα, η κάμψη εμφανίζεται και στο σύνολο, καθώς τα νούμερα είναι σε σταθερή βάση στην καλύτερη περίπτωση οριακά πέριξ της βάσης του 10%.

Τα περιθώρια που έχουν δοθεί φαίνεται να φτάνουν ως το τέλος του 2022. Από ‘κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον της εκπομπής, για την οποία τόσο από την πλευρά των παρουσιαστών, όσο και από εκείνη της αρχισυνταξίας αναζητούνται ήδη εναλλακτικές για το γενικότερο στήσιμο και τη θεματολογία.

Να σημειώσουμε ότι στο ΣΚΑΪ ταυτόχρονα έχει σημάνει και κόκκινος συναγερμός για Love Island, Γλυκάνισο και The Voice.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα