Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΪ: Τέλος η Αναστασοπούλου – Η ενόχληση και το επόμενο βήμα

ΣΚΑΪ: Τέλος η Αναστασοπούλου – Η ενόχληση και το επόμενο βήμα

Μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα η Μαρία Αναστασοπούλου να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της.

Η ίδια η δημοσιογράφος φαίνεται να δηλώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με το κανάλι του Νέου Φαλήρου συνεχίζονται αλλά το “όχι” στις αρχές της εβδομάδας στον Βασίλη Παπαδρόσο, Διευθυντή Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κλείνει την πόρτα στην παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου και πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν για τον σταθμό.

Η γεναιοδωρία του ΣΚΑΪ, η άρνηση και η λογική ενόχληση

Και η αλήθεια είναι ότι το κανάλι του Φαλήρου από τη στιγμή που επέλεξε να κάνει αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και να βάλει τον Ακη Παυλόπουλο μαζί με τον Δημητρη Οικονόμου ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρο με την Μαρία Αναστασοπούλου καθώς της έκανε δυο προτάσεις: μία που αφορούσε το ΣΚ και μια δεύτερη τις καθημερινές μετά το “Σήμερα” μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Ωστόσο, η Μαρία υποστήριξε πως το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα ήταν καλύτερο αν το έκανε μόνη της κάτι που δεν δέχθηκε το κανάλι και έτσι η Μαρία απάντησε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας αρνητικά, άσχετο αν στη συνέχεια μπορεί και να το ξανασκέφτηκε και ίσως να το μετάνιωσε κιόλας. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι αργά, παρά το γεγονός ότι η αποχώρησή της δημιουργεί ακόμα έναν πονοκέφαλο στα στελέχη του ΣΚΑΪ καθώς αντί να κλείνουν μέτωπα απλά ανοίγουν και αδειάζουν θέσεις.

Μάλιστα, το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η δημοσιογράφος κάνει ραντεβού με αντίπαλα κανάλια, φαίνεται πως έβαλε φωτιά στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου και κάποιοι πήραν ανάποδες με τον όλο χειρισμό του θέματος από την πλευρά της. Και μπορεί το ραντεβού με το ΜEGA να μην έβγαλε κάπου ή με τον ALPHA να παραμένει ακόμα διερευνητικό, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με τον ΑΝΤ1 όπου η θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη την περιμένει.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα