Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΪ: Και οι απολύσεις πέφτουν βροχή

ΣΚΑΪ: Και οι απολύσεις πέφτουν βροχή

Σαν το χαλάζι πέφτουν οι απολύσεις στο Νέο Φάληρο και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτή της Ντόρας Κουτροκόη που πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας για τον ΣΚΑΪ αναγκάζοντας τη διοίκηση, που μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση, να προσπαθήσει να βρει μια πιο συμβιβαστική λύση προσφέροντας μια εναλλακτική στην απολυθείσα.
Είναι τόσες άλλες που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες που ίσως και να μην είναι τελικά τόσο κλειστές για να αντηχούν σε όλο το κτίριο οι φωνές της Εύης Κουτσαυτάκη. Κάτι τέτοιο συνέβη και τις προάλλες όταν από το γραφείο της σιδηράς κυρίας του ΣΚΑΪ περνούσε ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του σταθμού. Λίγο αργότερα εξήλθε και αυτός του γραφείου με την απόλυση ανά χείρας επειδή δεν συμφωνούσε με όσα θέλησε να του προσάψει.

Μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια το κανάλι έχει χάσει όλα τα στελέχη του: διευθυντές προγράμματος, διευθυντές λογιστηρίου, ένας εμπορικός διευθυντής, στέλεχος της νομικής υπηρεσίας και δεκάδες δημοσιογράφοι που είτε απολύθηκαν είτε παραιτήθηκαν γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή αλλά και άλλους που βρίσκονται στα πρόθυρα μιας τέτοιας απόφασης.

Η Ντόρα είχε την τύχη για να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και να είναι περισσότερη γνωστή στο κοινό με αποτέλεσμα η περίπτωσή της να πάρει διαστάσεις όπως επίσης συνέβη και με άλλους παρουσιαστές όπως η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και δημοσιογράφους όπως ο Νίκος Υποφάντης κ.α. αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν βγαίνουν προς τα έξω.

 

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι με τέτοιες πρακτικές ο ΣΚΑΪ χάνει πολύ ικανούς επαγγελματίες και με τον τρόπο αυτό απαξιώνεται όχι μόνο στη συνείδηση του κόσμου αλλά και των χώρου σε μια περίοδο που υπάρχει ενημερωτικό έλλειμμα και θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Πηγή: YOUFLY.COM

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα