Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Σύσκεψη κορυφής – Τι κόβεται και τι ετοιμάζεται;

ΣΚΑΙ: Σύσκεψη κορυφής – Τι κόβεται και τι ετοιμάζεται;

Μεγάλες αλλαγές θα έχει το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τα ριάλιτι να οδηγούνται σε… άτακτη υποχώρηση. Τηλεδιάσκεψη κορυφής θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον ΣΚΑΙ, όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ποια προγράμματα κόβονται πρόωρα και ποιες είναι οι νέες αφίξεις;

Μεγάλη ήττα έχουν φάει σχεδόν όλα τα ριάλιτι τη φετινή σεζόν, με τις σειρές μυθοπλασίας να κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης. Τι θα τεθεί στο ‘τραπέζι’ της τηλεδιάσκεψης, υπό την παρουσία του Ατζούν Ιλίτζαλι;

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Κάτι Ξαναψήνεται

Αρχικά δεδομένο θεωρείται ότι θα κοπεί το Top Chef ή για να είμαστε πιο ακριβείς θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. Εξάλλου τα νούμερα του ( 3-5%) είναι αποκαρδιωτικά. Στην θέση του, στην prime time ζώνη του καναλιού, θα επιστρέψει το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης θα έβγαινε αρκετά πιο μετά όμως τα σχέδια άλλαξαν και θα είναι ένα από τα προγράμματα που θα δούμε από τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Πλάνο με τους κριτές του Top Chef

Αλλαγές σε prime time και απογευματινή ζώνη

Όσον αφορά την απογευματινή ζώνη, οι σκέψεις έχουν να κάνουν με την εκπομπή ‘Κάτι Ξαναψήνεται’. Εκεί, αν και στον ΣΚΑΙ είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δεν είναι σίγουρο ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν υπάρχουν δύο εκπομπές που διεκδικούν τη θέση της. Η μία είναι ένα… περίεργο μαγερικό ριάλιτι προερχόμενο από την Τουρκία και η άλλη η εκπομπή My Style Rocks. Επικρατέστερο ανάμεσα στα δύο, ειδικά μετά την αποτυχία των φετινών ριάλιτι μαγειρικής, είναι το δεύτερο σενάριο, με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου να είναι το φαβορί για την παρουσίαση.

Σε κάθε περίπτωση έρχονται σημαντικές μέρες για το κανάλι, αφού μεγάλα projects του καναλιού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα