Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Συνεχίζεται το παζάρι με Ατζούν-Την άλλη εβδομάδα νέα τηλεδιάσκεψη

ΣΚΑΙ: Συνεχίζεται το παζάρι με Ατζούν-Την άλλη εβδομάδα νέα τηλεδιάσκεψη

Συνεχίζουν να είναι όλα στο τραπέζι. Για την ακρίβεια όλα πλην «Top Chef» που κατεβάζει ρολά σε 9 μέρες, την 28η Οκτωβρίου. Πολλά συζητήθηκαν και άκουσα ακόμη και για σκληρές διαπραγματεύσεις όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το «Όχι» του ΣΚΑΪ σε άλλη παράταση του ριάλιτι δεν χώρεσε καμία συζήτηση.

Τώρα όμως φαίνεται πως στο Φάληρο επικρατεί προβληματισμός και με το «Survivor». Δύο στελέχη ένα της ενημέρωσης – κορυφαίο – αλλά και ένα της ψυχαγωγίας εκφράζουν πολύ έντονο προβληματισμό κατά πόσον τη φετινή σεζόν που η τηλεθέαση έχει πάει σούμπιτη στις σειρές ένας νέος κύκλος του «Survivor» μπορεί να τραβήξει.

Υπάρχει ακόμη και ο φόβος των μονοψήφιων. Σε κάθε περίπτωση το «Survivor» θα βγει και η πορεία του θα κρίνει τη συνέχεια ή όχι της συνεργασίας του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ.

Υπάρχουν κάποιοι που λένε πως αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, άλλοι πως πρέπει να συνεχιστεί σε κάθε περίπτωση ενώ οι μετριοπαθέστερες φωνές λένε το αυτονόητο: Μια πιο χαλαρή συνεργασία με τον Τούρκο με τον ΣΚΑΪ να αγοράζει μεμονωμένα όποιες παραγωγές θέλει και όποτε τις θέλει.

Ακόμη και με το ρίσκο ο Ατζούν να δώσει και πρόγραμμα σε άλλα κανάλια ή χειρότερα να ξεκινήσει αποκλειστική συνεργασία με άλλο κανάλι. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών νέα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα