Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Πρόταση βόμβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

ΣΚΑΙ: Πρόταση βόμβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μπορεί η νέα ώρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά (12:00-14:00) να έχει κλειδώσει οριστικά για τη νέα σεζόν, αλλά ελάχιστα πράγματα έχουν οριστικοποιηθεί σχετικά με το πάνελ, τους νέους συνεργάτες της, το ύφος της εκπομπής και την θεματολογία, και βέβαια τον τίτλο αυτής. Τι ισχύει λοιπόν για τους τωρινούς συνεργάτες της; Ποιοι συζητούν και ποιος κλείδωσε για το νέο πάνελ; Τι ύφος θα έχει η νέα εκπομπή; Και τέλος, ποιος είναι ο διακαής πόθος του ΣΚΑΙ και της ίδιας, και έχει δεχθεί πρόταση.

Το πάνελ του “Πρωινού Μας”

Η Φαίη Σκορδά δεν αλλάζει μόνο ώρα, αλλάζει και όλους (ή σχεδόν όλους) της τους τωρινούς συνεργάτες, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, αλλά με κυριότερο την δημιουργία μιας ριζικά διαφορετικής εκπομπής.

Με τον Νίκο Γεωργιάδη να έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρηση του από την εκπομπή, τον Άγγελο Βουράκη να παραμένει κανονικότατα με σύμβαση στον ΣΚΑΙ, αλλά μόνο στους “Αταίριαστους”, την Αφροδίτη Γραμμέλη να οδεύει σε άλλο «μεγάλο» κανάλι και εκπομπή και την Έλενα Χριστοπούλου να κάνει το δικό της ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού για την παραμονή της είτε στη νέα αυτή εκπομπή, ή στον σταθμό με τελείως άλλο πρότζεκτ, η Φαίη Σκορδά και ο ΣΚΑΙ βρίσκονται στην αναζήτηση νέων προσώπων.

Η υπό κατασκευή εκπομπή και η πρόταση βόμβα

Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά και τα ενδιαφέροντα. Η Φαίη Σκορδά προτείνει πρόσωπα που θα ήθελε μαζί της τη νέα σεζόν, ο ΣΚΑΙ όμως κινείται στους δικούς του -διαφορετικούς- ρυθμούς, με αποτέλεσμα την πρόκληση μιας κάποιας σύγχησης μεταξύ των δυο πλευρών. Η οποία θα λυθεί όμως, με στόχο όλα να πάνε καλύτερα του χρόνου. Η Φαίη Σκορδά ακούει, δίνει χώρο, και περιμένει. Άλλωστε, τα πρόσωπα είναι αυτά που θα καθορίσουν και το ύφος της εκπομπής! Άρα διπλής σημασίας η επιλογή. Που θα καταλήξει όλο αυτό;

Πάντως, υπάρχει ένα πρόσωπο, που με βάση τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι διακαής πόθος όπως λέμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και για το κανάλι, αλλά και για την παρουσιάστρια. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος ήδη έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΙ για την μεταγραφή και ένταξη του στην νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αυτό, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα καταλήξει, καθώς νεότερα θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα, σημαίνει σίγουρα ότι η εκπομπή της Φαίης φαίνεται να οργανώνεται ιδανικά με infotainment χαρακτήρα, και άλλες στήλες πέραν της καθαρής ψυχαγωγίας. Επιπλέον, σύμφωνα με δικό μου ρεπορτάζ, τα σενάρια περί αυτό-πρότασης του Κώστα Τσουρού για εκπομπή στον ΑΝΤ1 ήταν πράγματι μύθευμα φαντασίας.

Κώστα Τσουρό, ο οποίος ήδη έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΙ

Τα υπόλοιπα ονόματα

Όσον αφορά την θέση του πάνελ, έαν δεν “κάτσει” για το κανάλι του Φαλήρου ο Κώστας Τσουρός, αλλά και τις υπόλοιπες δύο με τρεις θέσεις, θα καλυφθούν από έναν άνδρα και μία ή δυο ακόμα γυναίκες, κάτι το οποίο επίσης όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί, εκτός του Λάμπρου Κώνσταντάρα, όπως αποκάλυψε προχθές η διαδικτυακή εκπομπή Gr Xpress και χθες ο συνάδελφος Γιώργος Σκρομπόλας, αφού η αναζήτηση προσώπων, όπως προείπα, είναι εν εξελίξει. Στα μέσα με τέλη της επόμενης εβδομάδας, τα νεότερα.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα