Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Ανάστατο το κανάλι με την συμπεριφορά της Αντελίνας Βαρθακούρη

ΣΚΑΙ: Ανάστατο το κανάλι με την συμπεριφορά της Αντελίνας Βαρθακούρη

Μπορεί ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης, να αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ αλλά η Αντελίνα Βαρθακούρη συνεχίζει την συνεργασία της με το κανάλι! Τουλάχιστον το συμβόλαιο τρέχει…

Κι εκεί που περιμέναμε να κάνει την πρεμιέρα της με νέα εκπομπή στον σταθμό στα τέλη του Αυγούστου, μέσα Σεπτέμβρη έχουμε φτάσει και άφαντη η Αντελίνα!

Τεταμένες οι σχέσεις Αντελίνας Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ

Έχω μάτια και αυτιά παντού, το ξέρετε αυτό! Μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr, λοιπόν, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα! Τα πράγματα σε αυτή την συνεργασία μετά από ένα χρόνο δεν πάνε τόσο καλά!

Τον Ιούλιο, στο τέλος της τότε εκπομπής της Σου – Κου Family είχε πει χαρακτηριστικά στους τηλεθεατές:

«Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».

Αλλά δεν βλέπουμε, δυστυχώς, να την βλέπουμε!

Σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου και σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Vanda’s blog η Αντελίνα Βαρθακούρη θα μπει στον “πάγο” καθώς δεν τα βρήκαν και πολύ με τους ιθύνοντες στις συζητήσεις για την εκπομπή της!

Ενώ το project είχε βρεθεί το πράγμα στράβωσε στην ώρα! Εκείνοι ήθελαν μικρότερη διάρκεια από ότι ήθελε η παρουσιάστρια και κάπως έτσι… μάλλον δεν θα βγει καθόλου αλλά λόγω συμβολαίου θα πληρώνεται από το κανάλι κανονικά…

Λέτε να έπαιξε ρόλο και ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σύζυγός της και τον σταθμό;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα