Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣκέψεις στον ΑΝΤ1 να αξιοποιήσουν τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο νέο μαγειρικό ριάλιτι...

Σκέψεις στον ΑΝΤ1 να αξιοποιήσουν τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο νέο μαγειρικό ριάλιτι που εξετάζεται!

Κάτι… ψήνεται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1! Και μάλιστα; Και κάτι ψήνεται και η μυρωδιά έχει αρχίσει να κάνει διακαναλικές κι όχι μόνο “βόλτες”. Τι “ψήνεται”; Ευθύς αμέσως λατρεμένη θα σου τα πω όλα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, οι Αντεννικοί αποφάσισαν μετά από αρκετά χρόνια την επόμενη σεζόν να βγάλουν κι αυτοί στον αέρα το δικό τους ριάλιτι μαγειρικής. Μία απόφαση την οποία αποφάσισαν να πάρουν μετά από μακρύ χρονικό διάστημα αποχής από τις τηλεοπτικές κουζίνες, μιας και το 2010 η απόπειρα με το «Top Chef» απέτυχε παταγωδώς, όπως και το 2018 με το «Hell’s Kitchen».

Τώρα ,λοιπόν, είπαν ν ΄ανάψουν κι αυτοί το “μάτι” και μάλιστα σχεδιάζουν το μαγειρικό τους ριάλιτι να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή, από Σεπτέμβρη και μετά, έτσι ώστε να αποφευχθεί η… μετωπική σύγκρουση με το “Master Chef” που ως γνωστόν το Star θα μας σερβίρει και πάλι, από Φλεβάρη και μετά.

Κι επειδή τα πράγματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, ήδη, οι Αντεννικοί έχουν ξεκινήσει το… σαφάρι αναζήτησης προσώπων, προκειμένου να καταφέρουν έγκαιρα, να στήσουν το πρότζεκτ με τους καλύτερους και με μερικά από τα πιο δυνατά κι αγαπημένα πρόσωπα που φορούν τον σκούφο του Chef!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν αρχίσει στενό μαρκάρισμα στο Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ναι λέει τον πολιορκούν εντατικά, γιατί θέλουν ο Δημήτρης να τους πει το “ναι” και να είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί της glam, μαγειρικής ομάδας που θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και θα κάνει παιχνίδι.

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα