Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Σκάει» πρόταση σε Ηλία Ψινάκη και Σοφία Μουτίδου για το «Big Brother»;

«Σκάει» πρόταση σε Ηλία Ψινάκη και Σοφία Μουτίδου για το «Big Brother»;

Ετσι για την πολυδάπανη παραγωγή του σταθμού πέφτουν στο τραπέζι απίθανα ονόματα!

Ψίθυροι που «κυκλοφορούν» στους διαδρόμους του καναλιού θέλουν τον πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά Ηλία Ψινάκη και την κωμική ηθοποιό Σοφία Μουτίδου να τους χτυπά την πόρτα το «Big Brother»! Οι ιθύνοντες του καναλιού αυτή την εποχή σχεδιάζουν λοιπόν την επιστροφή του «Μεγάλου Αδελφού» στην prime-time (βραδινή ζώνη) από τα τέλη Αυγούστου, για να πιάσουν τον ανταγωνισμό στον ύπνο.

Η διαφορά του φετινού «Big Brother» σε σχέση με το περσινό είναι ο mix and match συνδυασμός απλών καθημερινών ανθρώπων και celebrities απ’ όλους τους χώρους, όπως έκανε φέτος και η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που θέλουν διακαώς στον Σκάι να τους πει το πολυπόθητο «ναι» είναι και αυτό του πρώην δημάρχου Ηλία Ψινάκη!

Λέτε να τον δούμε κλεισμένο μέσα στο σπίτι και να ξεκατινιάζεται με κάθε λογής μπουμπούκι; Πάντως, στα σιγουράκια του πρότζεκτ ο Γρηγόρης Γκουντάρας φιγουράρει κατά 99% ως βασικός παρουσιαστής και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα ως σχολιάστρια των δρώμενων στο «Big Brother»!

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα