Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣε σοκ η Σκορδά με τα νούμερα τηλεθέασης – Ζητά αλλαγή της...

Σε σοκ η Σκορδά με τα νούμερα τηλεθέασης – Ζητά αλλαγή της εκπομπής και θέματα που απέρριπτε

Πανδαιμόνιο. Αυτή η λέξη περιγράφει τα όσα διαδραματίστηκανστα Μελίσσια όταν έφθασαν τα νούμερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το 1,8% σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό.

Ποσοστό που είχε να δει ο ΣΚΑΪ στη συγκεκριμένη ζώνη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.

Η Σκορδά έχει ζητήσει ριζικές αλλαγές στην εκπομπές που ξεκινούν από το πάνελ και φθάνουν μέχρι τη θεματολογία. Ζητώντας δικαστικά και αστυνομικά ρεπορτάζ από τους Πάνου και Βουράκη και μάλιστα αποκλειστικά όταν η ίδια στην αρχή της σεζόν έλεγε πως θέλει να κάνει μια γυναικεία εκπομπή χωρίς επικαιρότητα. Και όλα αυτά στη χειρότερη χρονική συγκυρία.

Ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης είναι οι πιο κρίσιμοι μήνες για τις εκπομπές αφού Δεκέμβρη κλείνονται τα μεγάλα διαφημιστικά πακέτα και τοποθετήσεις για την επόμενη χρονιά. Και η Φαίη πλέον δεν έχει καμία επιδραστικότητα ούτε σ’ αυτόν τον τομέα.

Πολύ αλλά πολύ ψηλά όμως ειπώθηκε πως η ζώνη θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψει σε ενημέρωση και η ψυχαγωγία να μετακινηθεί και πάλι στο 12.00 – 14.00.

Η Σκορδά έχει ξεκάθαρο όρο στο συμβόλαιό της για το 10.00 – 12.00. Τι θα συμβεί; Ίσως οι εξελίξεις τρέξουν και γρηγορότερα απ’ ότι τις περιμένουμε…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα