Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣε πανικό ο ΑΝΤ1 – Δεν ξέρουν τι θα βάλουν τις καθημερινές...

Σε πανικό ο ΑΝΤ1 – Δεν ξέρουν τι θα βάλουν τις καθημερινές και τι τα Σαββατοκύριακα

Κυριολεκτικά σε κατάσταση απόλυτου πανικού είναι ο ΑΝΤ1 εδώ και μέρες, καθώς ο στόχος είναι συγκεκριμένος και αφορά την ανοδική πορεία του σταθμού στην τηλεθέαση σε αρκετές ζώνες.

Το τοπίο σχετικά με το τι θα συμβεί από τον Φλεβάρη είναι πολύ θολό, καθώς υπάρχουν ακόμα σημαντικά ερωτηματικά σε σχέση με την απογευματινή ζώνη. Κάποιοι στο εσωτερικό του σταθμού υποστηρίζουν πως το «Dr Oz» πρέπει να προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα και ότι είναι υπερβολή το καθημερινό, καθώς οι ιστορίες δεν είναι ανεξάντλητες.

Αυτό οδηγεί κατευθείαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο καθημερινό πρόγραμμα, χωρίς όμως εκείνη να έχει δώσει οριστική απάντηση για το αν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Ποιο θα πάει τις καθημερινές; Ποιο τα Σαββατοκύριακα; Και μέσα σε όλα αυτά ο Λιάγκας βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς μαθαίνει εκ των έσω πως μάλλον δεν τον θέλουν για πρωινό, αλλά για απόγευμα.

Ταυτόχρονα, όμως, βλέπει την πρόθεση του σταθμού να «χτίσει» από τώρα την απογευματινή ζώνη, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα