Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣε αναβρασμό ο ΣΚΑΪ – Επικοινωνιακή αδυναμία εντοπίζουν στο «Love Island»

Σε αναβρασμό ο ΣΚΑΪ – Επικοινωνιακή αδυναμία εντοπίζουν στο «Love Island»

Προβληματισμένοι στον ΣΚΑΪ είναι με το «Love Island», αυτή τη φορά την ευθύνη δεν την αποδίδουν στο στήσιμο του ριάλιτι και στις επιλογές των παικτών από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κάλλη, αλλά εντοπίζουν το πρόβλημα στο εσωτερικό του σταθμού.

Υπάρχει δυσαρέσκεια των στελεχών στο πρόγραμμα σε σχέση με τους ανθρώπους που «τρέχουν» την επικοινωνία του καναλιού, κατηγορώντας τους πως δεν υπάρχει ισχυρή επικοινωνιακή στήριξη στο εν λόγω φορμάτ.

Οι εκπομπές δεν ασχολούνται με το «Love Island» (ούτε καν της Σκορδά), τα sites αδιαφορούν και τα περιοδικά έχουν επικεντρωθεί στις σειρές. Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη δημοσιογραφική κινητικότητα για άλλες παραγωγές που έρχονται σύντομα, όπως το «Just the two of us» και το «GNTM».

Και το χειρότερο; Πιο πολύ ασχολείται η πιάτσα με το «Survivor» που θα έρθει 3,5 μήνες αργότερα, παρά με το «Love Island» που πλησιάζει. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε με το «Big Brother», το οποίο είχε καταφέρει να «χτίσει» μία αναμονή κοινού.

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, σύντομα το τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΣΚΑΪ θα κινητοποιηθεί για να μπορέσει να προμοτάρει στα sites και στις εκπομπές το «Love Island», διότι η γκρίνια είναι τεράστια…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα