Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Σεισμός» στον ΣΚΑΪ με το 3% του "Γλυκάνισου" – Έρχονται τα πρώτα...

«Σεισμός» στον ΣΚΑΪ με το 3% του “Γλυκάνισου” – Έρχονται τα πρώτα τελεσίγραφα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ τους προσεχείς μήνες όπου και θα γίνουν μεγάλες διοικητικές αλλαγές. Οι ευθύνες είναι μοιρασμένες αλλά πρόσωπα απ’ το πρόγραμμα, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, θα κληθούν να πληρώσουν το «μάρμαρο». Άλλωστε είναι γνωστό στη media-κη πιάτσα πως μια γυναικεία συγκατοίκηση στη Φάληρο είναι κυριολεκτικά αναγκαστική και δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ…

Η στρατηγική επιλογή της συνεργασίας με τον Ατζούν, η αγορά του «Love Island», οι αλλαγές στην ενημέρωση αλλά και η μεταγραφή Σκορδά ήταν επιλογές της ανώτερης διοίκησης.

Αντίθετα οι σειρές και η Μπακοδήμου επελέγησαν από λίγο πιο κάτω. Και εκεί τώρα εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα: Στην επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου αλλά και στις δύο σειρές «Άγρια Γη» και «Γλυκάνισος».

Το εναλλακτικό της Μπακοδήμου πάτωσε και άφησε και πολύ κακές εντυπώσεις. Η μεταγραφή Γεωργιάδου με την «Άγρια Γη» τινάχτηκε στον «αέρα» όταν το πρόγραμμα αντικατέστησε Ντόρα Μακρυγιάννη και Ντάνο με Ζέτα Δούκα και Στέφανο Μιχαήλ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το μεγάλο πατατράκ ήρθε με το 3αρι του Γλυκάνισου και τη γκάφα με τη φωτογραφία στα πρώτα επεισόδια. Η σειρά άλλωστε αποτελεί αντιγραφή της παλαιότερης επιτυχίας του Alpha «Αρχιπέλαγος».

Το κλίμα τη Δευτέρα το πρωί στο Φάληρο ήταν πολύ κακό και μάλλον τα χειρότερα έρχονται…με την πρώτη απόφαση να παγώσει χθές την σειρά και να την μεταφέρει άλλες ημέρες…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα