Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣασμός: Φεύγει ο Ορφέας Αυγουστίδης από την σειρά; Ποιοι ηθοποιοί μένουν και...

Σασμός: Φεύγει ο Ορφέας Αυγουστίδης από την σειρά; Ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι λένε «αντίο»

Με δεδομένο πια, ότι η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Σασμός στον Alpha, θα συνεχίσει λόγω και της μεγάλης της επιτυχίας, για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αρκετά σενάρια για την τύχη αγαπημένων μας τηλεοπτικών ηρώων και ηθοποιών και οι θαυμαστές της σειράς, έχουν…λαχταρήσει. Τι θα συμβεί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, τον Δημήτρη Λάλο, την Μαρία Τζομπανάκη, την Μαρία Πρωτόπαππα και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου;

Το οριστικό «αντίο» στην Βασιλική

Το σενάριο θα τηρηθεί και παρά την πίστωση χρόνου, λόγω και της δημοφιλίας του ρόλου της ως Βασιλική, η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα μας αποχαιρετήσει, αλλά όχι σύντομα. Η δολοφονία της από την Καλλιόπη θα αργήσει να συμβεί και μάλλον αυτό το γεγονός θα το δούμε ως κορύφωση, είτε λίγο πριν το καλοκαίρι, είτε στα πρώτα επεισόδια του φθινοπώρου. Εκείνος που βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία είναι ο αγαπημένος μας Μαθιός. Ο Δημήτρης Λάλος παρά τις θεατρικές του υποχρεώσεις στο θέατρό του Tempus Verum, θα συνεχίσει. Μαθιός και Σασμός άλλωστε είναι συνώνυμα πλέον.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, παρά τα όσα έχουν ακουστεί ότι έχει δεχθεί πρόταση για την συμμετοχή του στην σειρά «Το Νησί 2» της Βικτόρια Χίσλοπ, θα συνεχίσει στην σειρά, για όσο χρειαστεί. Ο ρόλος του ως Αστέρης είναι κομβικός. Ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν μπορεί να γίνει, αν εκείνος ως Σταματάκης και η Αργυρώ ως Βρουλάκη, δεν τα βρουν. Ο ρόλος του έχει άμεση σχέση και με τον Μαθιό. Αλλά αυτό δεν θα σας το αποκαλύψουμε ακόμη. Και η μαμά του Μαρία Τζομπανάκη, θα μείνει στην σειρά. Η ίδια μιλώντας και στο Happy Day, δεν αποκάλυψε βέβαια, αν ισχύουν τα σενάρια που την θέλουν να αυτοκτονεί. Ακόμη και αν συμβεί αυτό θα καθυστερήσει πολύ.

Η Μαρία Πρωτόπαππα αποτελεί ωστόσο ακόμη ένα γρίφο. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την παραγωγή, αλλά η απήχηση που είχε το υποκριτικό της ταλέντο, είναι επίσης πολύ μεγάλη. Ως Μαρίνα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα για την συνέχεια. Με την ζωή της Αργυρώς και κυρίως με την δικαίωση που προσμένει για την δολοφονία του γιού της Πέτρου.

3 γυναίκες σώζουν τον Μαθιό

Καλλιόπη, Βασιλική και Μαρίνα, για 3 διαφορετικούς λόγους, θα προσπαθήσουν να σώσουν τον Μαθιό που απειλείται από τους συγγενείς της Μαρίνας. Κρύβεται στο βουνό και ενώ τον σημαδεύουν με όπλα οι γυναίκες τελικά θα καταφέρουν να τον σώσουν. Τέτοια συμμαχία πρώτη φορά βλέπουμε, αλλά είπαμε. Το αξίζει ο Μαθιός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα