Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ"Σασμός": Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα υπερπαραγωγή του Alpha

“Σασμός”: Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα υπερπαραγωγή του Alpha

Ο “Σασμός” έρχεται επισήμως πια στον Alpha.

H σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ενώ θεματική της είναι μια βεντέτα στην Κρήτη, όπως ανέφερε και ο Νίκος Μάνεσης που ανέλαβε να κάνει την ανακοίνωση στο τηλεοπτικό κοινό.

Μιλώντας στο “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, ο συγγραφέας χαρακτήρισε τη σειρά ως “υπερπαραγωγή”, ενώ τόνισε: “Στα χέρια έμπειρων ανθρώπων του καναλιού. Θα λειτουργήσει όπως λειτουργεί το προζύμι. Κόβω ένα μικρό κομμάτι βγαίνει μια μεγάλη φουρνιά και σα το ζεστό ψωμάκι που μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Ο “σασμός” πηγάζει από τις ευαισθησίες. Είναι οι ευαισθησίες και τα συναισθήματα. Ο σασμός είναι συμφιλίωση, το δόσιμο, το σιάξιμο. Είναι το ταίριασμα των καταστάσεων” απαντά. Ο στόχος είναι να… “δώσω στους νεώτερους να καταλάβουν ή κάποιοι να μάθουν ότι μέσα από το καλό μπορεί να βγει το καλύτερο. Δηλαδή, μέσα από την αγάπη μπορεί να έλθει το ταίριασμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα πιστόλια, τα κουμπούρια και μπαλωθιές. Υπάρχει η αγάπη και η ισορροπία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alpha επέλεξε το βιβλίο μου , για να το εντάξει στο νέο του πρόγραμμα. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του το ξεχώρισαν”.

Όσο για τους συντελεστές της σειράς, ο γνωστός συγγραφέας αποκάλυψε: “Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του και το σενάριο ο Βασίλης Σπηλιόπουλος. Αυτοί από μόνοι τους εγγυώνται ότι θα γίνει άρτια δουλειά”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα