Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣαρωτικές αλλαγές στην ΕΡΤ: Τσουνάμι απομακρύνσεων απο την ενημέρωση - Τα ονόματα

Σαρωτικές αλλαγές στην ΕΡΤ: Τσουνάμι απομακρύνσεων απο την ενημέρωση – Τα ονόματα

Πολλά τα σενάρια και πολλοί οι μνηστήρες για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που την επόμενη σεζόν θα ανανεωθεί ριζικά σε σήματα, γραφικά και πλατό ενώ το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μετακομίσει στη ζώνη των 20.00 απέναντι από αρκετά δελτία του ανταγωνισμού.

Δεν είναι όμως μόνο το Δελτίο Ειδήσεων. Σύμφωνα με το nassosblog.gr, τόσο στην δομή διοίκησης του ενημερωτικού τομέα αλλά και στις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές των εκπομπών αναμένεται μεγάλο μαχαίρι.

Το όνομα του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας δεν έχει ακόμη «κλειδώσει». Πέρσι ακουγόταν έντονα το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη που τελικά υπέγραψε στο Mega. Τώρα ακούγεται στο Ραδιομέγαρο αυτό της Ντόρας Κουτροκόη που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μην έχοντας ολοκληρώσει ούτε μια ολόκληρη σεζόν συνεργασίας.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα έχει παρουσία στα δελτία ειδήσεων. Είναι πολύ πιθανόν εφόσον τελικά αποφασιστεί η αλλαγή να μετακομίσει στο μεσημβρινό δελτίο των 15.00 αναλαμβάνοντας ενδεχομένως και κάποια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή στην βραδινή ζώνη της ΕΡΤ1.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα