Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣαρωτικές αλλαγές σε ενημέρωση και ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1 – Ο Λιάγκας φεύγει...

Σαρωτικές αλλαγές σε ενημέρωση και ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1 – Ο Λιάγκας φεύγει μόνο αν…

Ο Λιάγκας είναι ακούνητος και στη ζώνη του και στον ΑΝΤ1. Το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι όταν έφυγε η Σκορδά είναι πολύ ισχυρό. Και καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει σε αυτό εκτός εάν το θελήσει ο ίδιος. Καταλαβαίνει ότι η πρωινή ζώνη πια δεν είναι γι’ αυτόν. Ούτε τα lifestyle θέματα.

Ο Λιάγκας θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του. Στην καθαρόαιμη ενημέρωση. Και η ζώνη 10.00 – 13.00 δεν είναι γι’ αυτό. Και τα εμπορικά της εκπομπής του γι’ αυτό δεν πάνε καλά. Μπορεί στην παρούσα φάση να μετακινηθεί ή στο 6 – 10 αν φύγει οριστικά ο Παπαδάκης ή απόγευμα με εκπομπή όπως αυτή του Νίκου Ευαγγελάτου.Δηλαδή μεγάλο κοινωνικό προδελτίο ειδήσεων.

Επίσης αυτό που θα συζητούσε και ο ίδιος υπό προϋποθέσεις είναι να επιστρέψει στο Late Night. Όπως όμως φαίνεται από τα νούμερα όλων των εκπομπών στη ζώνη αυτή δεν τραβάνε πια ούτε αυτά τα προϊόντα. Η σειρές τραβάνε πια μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα ριάλιτι μέχρι τη μία το πρωί. Και μετά οι τηλεοράσεις κλείνουν.

Είναι πιθανό λοιπόν ο Λιάγκας την επόμενη σεζόν να πάει μεσημέρι προς απόγευμα αρκεί να του δώσουν όσα θα ζητήσει για το στήσιμο της εκπομπής του. Και το κυριότερο; Πλήρη στήριξη από τον ενημερωτικό τομέα κάτι που δεν μπορούσε να εξασφαλίσει πέρσι ο Στραβελάκης γι’ αυτό δεν έκανε και τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Πολλά τέλος θα εξαρτηθούν και από τις εκλογές. Και αν μέσα στην προεκλογική περίοδο το «Πρωινό» τσιμπήσει σε νούμερα.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα