Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣίσσυ Χρηστίδου: Ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και OPEN μετά την αποχώρηση Κοκλώνη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και OPEN μετά την αποχώρηση Κοκλώνη;

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα, απ´όταν γράψαμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης «τα έσπασε» με το OPEN, από τότε ακολούθησε ανακοίνωση από το κανάλι, συνέντευξη – ξεκαθάρισμα του ίδιου του παραγωγού στον ALPHA, και να που η ιστορία έχει και συνέχεια με κεντρικό πρόσωπο την Σίσσυ Χρηστίδου!

Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Κοκλώνης «άλλαξε» το status του στις σελίδες του στα social media, ανανεώνοντας το σε «former television host & producer @ Open», που σημαίνει ότι το διαζύγιο με το κανάλι είναι πια επίσημο και με τη βούλα. Αυτό σημαίνει ότι όσες παραγωγές της εταιρείας Barking Well Media βρίσκονται στο OPEN, -ίσως- ψάχνουν για νέα στέγη. Ήδη πρώτοι αποκαλύψαμε πως το αγαπημένο show «Just the 2 of Us (J2US) βρίσκεται ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε» θα μείνει αμετακίνητη. Τι γίνεται όμως με την Σίσσυ Χρηστίδου και το «Έλα Χαμόγελα»;

Η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ OPEN και ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να «μεταφέρει» την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, που τόσο μεγάλη επιτυχία σημειώνει με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο τιμόνι, από το OPEN στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Μιλάμε για ακριβώς ίδιο μοντέλο, ίδιο πρόγραμμα, ίδιες μέρες (Σαββατοκύριακο), ίδια ζώνη, ίδια ώρα.

Το εγχείρημα σίγουρα δεν είναι εύκολο, καθώς η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ευχαριστημένη στο κανάλι του OPEN, όπως και το OPEN δεν θα άφηνε ποτέ έτσι εύκολα την Σίσσυ Χρηστίδου. Το «Έλα Χαμόγελα» είναι όμως παραγωγή Barking Well Media και ήδη έχει ξεκινήσει ένα «θρίλερ» σε ποιο κανάλι θα καταλήξει η εκπομπή! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολλά επεισόδια στο θρίλερ αυτό, και αναμένουμε με αγωνία την τελική απόφαση!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα