Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣάκης Τανιμανίδης: Το Dragon’s Den και τα επόμενα τηλεοπτικά του πλάνα

Σάκης Τανιμανίδης: Το Dragon’s Den και τα επόμενα τηλεοπτικά του πλάνα

O Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει με ιδιαίτερη προσοχή την τηλεοπτική του επιστροφή, αλλά το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως έχει μπει ξανά στο τηλεοπτικό κάδρο, μετά την παρουσία του στην βάφτιση των διδύμων.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη, πυροδότησε έντονη φημολογία πως οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζουν την μεγάλη επιστροφή του World Party. Ποια είναι η πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα πλάνα του Γιώργου Μαυρίδη αυή τη στιγμή υπάρχει μόνο το Asian Express. Αυτό δεν αποκλείει τίποτα, βέβαια, για την επόμενη χρονιά.

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ρίξει όλο το βάρος στην προετοιμασία του πολυαναμενόμενου Dragon’s Den, το οποίο θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2023. Ο παρουσιαστής ετοιμάζει με μεγάλο ενθουσιασμό αυτό το πρότζεκτ που αφορά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, το πιστεύει πάρα πολύ και το θεωρεί πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, όμως, με χρονικό ορίζοντα από το φθινόπωρο του 2023 κι έπειτα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει στο μυαλό του δύο νέες παραγωγές. Δεν διευκρινίζεται αν σε κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι και ο Γιώργος Μαυρίδης, θεωρείται όμως πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε μαζί τηλεοπτικά, δεδομένης της επιτυχίας που είχε το World Party. δεν γνωρίζουμε ακόμα και το κανάλι που θα προβληθούν οι επόμενες δουλειές του παρουσιαστή, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα επόμενα πρότζεκτ να τα δούμε αλλού.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα