Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΡαγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Σκορδά – Μονόδρομος η αλλαγή ώρας;

Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Σκορδά – Μονόδρομος η αλλαγή ώρας;

Στο τέλος της εβδομάδας εφόσον θα έχει βγει στον «αέρα» και το «My Style Rocks» θα πραγματοποιηθεί μεγάλη σύσκεψη για το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ πλέον για την παρουσιάστρια και την εκπομπή.Την εβδομάδα που τελείωσε με εξαίρεση τη Δευτέρα όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει πρωτιές και να γίνει ανταγωνιστική αλλά όλες τις μέρες έπαιζε μεταξύ 4ης και 6ης θέσης με μονοψήφια.
Ακόμη και το «Survivor» που υποτίθεται θα ήταν προνομιακό πεδίο της εκπομπής της, το κοινό επιλέγει να το παρακολουθήσει κυρίως από την Καινούργιου ενώ η δεύτερη επιλογή είναι ο Λιάγκας.

Το nassosblog.gr, αναφέρει τεταμένο κλίμα και στα ενδότερα της εκπομπής αλλά και στα υψηλά κλιμάκια του ΣΚΑΪ που πλέον είναι σχεδόν πεπεισμένα πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν μπορεί να «πάει» με τίποτα.
Το σενάριο αλλαγής ώρας είναι πιθανό αλλά στο τραπέζι έπεσε και η εξής εύλογη απορία: «Αν δεν μας βλέπουν τώρα που είμαστε απέναντι, θα μας βλέπουν όταν βγαίνουμε στον αέρα τελευταίοι;».

Και την ίδια ώρα η Σκορδά έχει αρχίσει ήδη παρασκηνιακές κρούσεις σε πιθανούς συνεργάτες και πάνελ για την επόμενη σεζόν… Το θέμα έχει μεγάλο παρασκήνιο που θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα