Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠρόωρο τέλος για το "Style me up"

Πρόωρο τέλος για το “Style me up”

Πρόωρο τέλος φαίνεται ότι θα έχει το “Style me up” στον Alpha, μιας και όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς η εκπομπή θα τελειώσει σε μερικές εβδομάδες.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και τον Γρηγόρη Μπάκα και τόνισε ότι η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha θα προβάλλεται μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, μιας και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, είπε: “Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα. Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου”.

Όσον αφορά το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, ο ίδιος αρκέστηκε να πει ότι: “Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα