Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠρόωρο τέλος για πολυδιαφημισμένο project του ΣΚΑΙ

Πρόωρο τέλος για πολυδιαφημισμένο project του ΣΚΑΙ

Με αλλαγές θα μπει ο Μάρτιος όπως όλα δείχνουν για τον ΣΚΑΙ. Το κανάλι το Φαλήρου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προχωρά σε ανασχεδιασμό της απογευματινής ζώνης ολοκληρώνοντας πρόωρα ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα του προγράμματα.

Όπως αναφέρει η Real News, η σειρά “Μόλις Χθες” θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο, μόλις φτάσει τον αρχικά εγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην δώσει περαιτέρω παράταση. Η καθημερινή δραματική σειρά παρά τις προσπάθειες του καναλιού και των συντελεστών δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και κατά συνέπεια δίνοντας χαμηλό lead in στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Η αλλαγή αυτή προκαλεί ντόμινο μετακινήσεων καθώς στην ώρα προβολής της σειράς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το “Κάτι Ξαναψήνεται” το οποίο θα προβάλλεται μια ώρα αργότερα στις 18:00 δίνοντας πάσα στη Σία Κοσιώνη και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Την τρύπα που δημιουργείται στο πρόγραμμα από την ώρα που τελειώνει ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι τις 18:00 που θα παίρνει σκυτάλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας θα καλύπτουν κατά πάσα πιθανότητα επαναλήψεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα