Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠρόταση σοκ ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στη Σκορδά – Αλλαγή ζώνης και μείωση...

Πρόταση σοκ ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στη Σκορδά – Αλλαγή ζώνης και μείωση μπάτζετ!

Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται μετά τα Χριστούγεννα στον ΣΚΑΪ. Σε όλα τα επίπεδα. Οι πρώτες αποφάσεις μαθαίνω έχουν ληφθεί και αυτό που απομένει είναι να πατηθεί το κουμπί… Που θα τα αλλάξει όλα.

Έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση Οκτώβρη μήνα για το «Πρωινό μας» της Σκορδά. Η εκπομπή δεν «τραβάει» με τίποτα ότι κι αν κάνει. Έναν ακριβώς χρόνο πριν οι «Αταίριαστοι» είχαν νούμερα στο δυναμικό της τάξης του 10% – 12%, ενώ η Μαλέσκου ήταν γύρω στο 8%.

Τώρα όλο το πρωινό τετράωρο του ΣΚΑΪ είναι γύρω στο 8% με το ζόρι. Θα γίνει πρόταση στη Σκορδά εάν δεν ανακάμψει σε ποσοστά να μετακομίσει στη ζώνη 12.00 – 14.00 παράλληλα με περικοπές στο μπάτζετ της εκπομπής της αλλά δεν είναι καθόλου στο χέρι του ΣΚΑΪ να την κάνει να το αποδεχθεί.

Καλώς η κακώς (μάλλον κακώς για τους διοικούντες του ΣΚΑΪ που το πάνε από λάθος σε λάθος) το συμβόλαιό της είναι «χρυσό», όπως αναφέρει το nassosblog.gr,  και προβλέπει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όχι μόνο της ώρας μετάδοσης της εκπομπής της αλλά ακόμη και την ώρα που θα πέφτουν τα break ή τι διάρκεια θα έχουν τα εμπορικά.

Μόνο εάν η Σκορδά θελήσει να δοκιμάσει το 12.00 – 14.00 θα μετακομίσει. Σε καμία άλλη περίπτωση…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα