Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠρόταση – βόμβα από τον ΑΝΤ1 για ζώνη – έκπληξη στην Μπέττυ...

Πρόταση – βόμβα από τον ΑΝΤ1 για ζώνη – έκπληξη στην Μπέττυ Μαγγίρα;

Η απόλυτη στασιμότητα επικρατεί στις διαπραγματεύσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN, καθώς μπορεί στην Παιανία να υπάρχει κινητικότητα στο τμήμα της ενημέρωσης, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τη ψυχαγωγία.

Μία πληροφορία που ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία θέλει την πληροφορία η παρουσιάστρια – ηθοποιός να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ANT1, ώστε από τον Σεπτέμβριο να αλλάξει τηλεοπτικό σπιτικό. Το ρεπορτάζ θέλει να έχει γίνει πρόταση να μεταφερθεί αυτούσια η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (Μακαλιάς, Σαράντος, Αντωνά, Χατζηδάκη, Ασφαλίδου) στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Και μπορεί το προφανές να είναι πως προορίζεται για το Σαββατοκύριακο, που υπάρχει κενό στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ωστόσο έχει αρχίσει να διαρρέεται και ένα ανατρεπτικό σενάριο, αυτό της τοποθέτησης της Μπέττυς στην απογευματινή ζώνη, στο slot της Σοφίας Αλιμπέρτη με το «Ζήσε Αλλιώς», το οποίο έχει αποφασιστεί εδώ και λίγες μέρες πως θα μετακομίσει τα Σαββατοκύριακα.

Ο ΑΝΤ1 επεξεργάζεται το σενάριο μίας σφιχτής σατιρικής εκπομπής μιάμισης ώρας με σκετς, σχόλια, χιουμοριστικά βίντεο και συνεντεύξεις. Τα κομμάτια δηλαδή του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» χωρίς τα ζώδια, τη μαγειρική και τα αμιγώς γυναικεία θέματα. Το τι θα συμβεί θα φανεί τις επόμενες μέρες, καθώς προτεραιότητα της Μπέττυς είναι οι συζητήσεις με το OPEN, οι οποίες όμως αργούν…

Όλα αυτά, βέβαια, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτούμε πως το στέλεχος του OPEN, Νίκη Καρνασιώτη, που έφερε τη Μαγγίρα στο κανάλι, αποχώρησε από τον σταθμό και οδεύει προς τον ΑΝΤ1, όπως άλλωστε και η Χρύσα Μασούρου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε δύο πράγματα της τηλεοπτικής ιστορίας: Πρώτον, το Καλοκαίρι που μας πέρασε η παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1 για το «Το Πρωινό», την οποία και αρνήθηκε. Δεύτερον, η Μπέττυ ενδιαφέρεται πολύ για την απογευματινή ζώνη, καθώς οι πρώτες κουβέντες με το OPEN το 2021 πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της Κατερίνας Καινούργιου με τον σταθμό ήταν για αυτό το slot, ενώ και πριν από μερικούς μήνες είχε «σκάσει» και ένα τηλεφώνημα από τον ΣΚΑΙ στην ίδια για να αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στη ζώνη αυτή. Μία συζήτηση που βέβαια δεν εξελίχθηκε ποτέ…

Πηγή: tinasmess.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα