Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠροετοιμάζονται για τη μετά Λιάγκα εποχή στον ΑΝΤ1: Κορινθίου – Αϊβάζης ή...

Προετοιμάζονται για τη μετά Λιάγκα εποχή στον ΑΝΤ1: Κορινθίου – Αϊβάζης ή ολική επαναφορά της Δούκισσας;

Καζάνι που βράζει ο ΑΝΤ1. Ο νέος CEO του σταθμού Γιάννης Παπαχρήστου έχει ζητήσει διευκρινίσεις για όσα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή του σταθμού και τον χειρισμό της υπόθεσης από τον Γιώργο Λιάγκα.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πόρισμα της Εισαγγελίας αλλά και την παρέμβαση που αναμένεται να κάνει εντός των επόμενων 24ωρων ή ακόμη και ωρών το ΕΣΡ. Αν η καμπάνα είναι βαριά τότε το «Πρωινό» του Λιάγκα θα διακοπεί. Με την μορφή που είναι σήμερα.

Και ή… ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει από το κανάλι ή θα παραμείνει με παγωμένο συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του όπως άλλωστε είχε γίνει και στο παρελθόν. Ήδη σε πολύ κλειστές συσκέψεις εξετάζονται σενάρια για την επόμενη μέρα.

Και όταν λέμε επόμενη μέρα εννοούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Με ένα καθαρό γυναικείο ψυχαγωγικό πρωινό που δεν θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή εκπομπή.

Ακούγεται ήδη σενάριο για δίδυμο Αϊβάζη – Κορινθίου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ή ακόμη και ολική επαναφορά της Δούκισσας Νομικού. Όλα όπως σας είπα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις αλλά ξεκάθαρα πια ο Γιώργος Λιάγκας είναι σε εμφανέστατα δυσχερή θέση.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα