Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠολύ πρωί ή απόγευμα ο Λιάγκας από του χρόνου – Οι εισηγήσεις...

Πολύ πρωί ή απόγευμα ο Λιάγκας από του χρόνου – Οι εισηγήσεις και το παρασκήνιο

Εκ νέου ενισχυμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Σε μια χρονιά που σχεδόν τίποτα δεν πάει καλά στο Μαρούσι και αν όπως αναφέρει το nassosblog.gr, έρχεται τσουνάμι περικοπών και απολύσεων ο παρουσιαστής βλέπει τις μετοχές του ανεβασμένες.

Παίρνει χαμηλό lead in από τον Παπαδάκη και μετά τα μονοψήφια του πρώτου καιρού με την Δούκισσα έχει σχεδόν σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση της πρωινής τηλεθέασης πίσω από την πρώτη με διαφορά ασφαλείας Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρόβλημα  είναι τα εμπορικά: Το «Πρωινό» βλέπει τα έσοδά του να πέφτουν καθώς η θεματολογία της εκπομπής δεν είναι ελκυστική για τους διαφημιζόμενους.

Τώρα και πάλι στο τραπέζι υπάρχουν δύο σενάρια ή καλύτερα δύο εισηγήσεις: Το πρώτο που σας έχω γράψει καιρό πριν είναι μετά την αποχώρηση Παπαδάκη ο Λιάγκας να πάρει το «Καλημέρα Ελλάδα» και να δώσει και ένα πιο κοινωνικό πρόσημο στην πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Το δεύτερο να ενεργοποιηθεί τελικά ενημερωτική ζώνη στο δίωρο 16.00 – 18.00 που θα παίρνει lead in από τη Μακρυπούλια και να στηθεί κοινωνικό – ενημερωτικό μαγκαζίνο απέναντι από τον Ευαγγελάτο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση φυσικά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Λιάγκας καθώς το περσινό διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 προβλέπει ότι είναι παρουσιαστής στη ζώνη 10.00 – 13.00.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα