Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοιοι τηλεοπτικοί σταρ βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το μέλλον τους στη...

Ποιοι τηλεοπτικοί σταρ βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το μέλλον τους στη μικρή οθόνη;

«Η κλήση σας προωθείται. Παρακαλώ περιμένετε»! Στο «περιμένετε» είναι, λοιπόν, πολλοί από τους τηλεοπτικούς σταρ της μικρής οθόνης.

Η σεζόν σε λίγες μέρες ρίχνει και επίσημα την αυλαία της και το τηλέφωνό τους δεν έχει χτυπήσει για κάποια επικείμενη συνεργασία από τα κανάλια, με το τοπίο για αυτούς να είναι ακόμη θολό.

Ξεχωριστή περίπτωση, ο Σάκης Τανιμανίδης που ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά κανείς δεν ξέρει μετά το βατερλό της «Φάρμας» στα ποσοστά τηλεθέασης αν θα αξιοποιηθεί και πώς! Βλέπετε, το κανάλι τον Αμαρουσίου δεν επιθυμεί την καινούργια τηλεοπτική περίοδο να εντάξει ριάλιτι φορμάτ στο πρόγραμμά του.

Ο Τανιμανίδης έχει καταθέσει ως παραγωγός μια πρόταση για ένα ριάλιτι όπου θα μπορούν οι παίκτες να πραγματοποιούν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, το «Shark. Tank», ωστόσο η τύχη της συγκεκριμένης παραγωγής και του Τανιμανίδη αγνοούνται.

Από την άλλη μεριά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει στο κινητό της για το αν η διοίκηση του ΣΚΑΪ θα της δώσει κάποια νέα εκπομπή από το φθινόπωρο. Και ενώ η «Queen Dina» ήταν από τις κερδισμένες της τηλεοπτικής σεζόν καθώς το κοινό επιβράβευσε την απόδοσή της στο ριάλιτι μαγειρικής « Κάτι ξαναψήνεται», το κανάλι δεν έχει κάποια είδηση σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Κωνσταντίνα πριν από δύο μήνες φάνταζε ως το πουλέν του σταθμού του Νέου Φαλήρου και πολλοί την ήθελαν να παρουσιάζει ή το ριάλιτι μόδας «My style rocks» ή το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου. Πλέον, όμως, η ίδια έχει μείνει άνευ τηλεοπτικού αντικειμένου!

Και αυτό γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της πήρε μέσα από τα χέρια την παρουσίαση του «My style rocks» και ο ΣΚΑΪ δεν έχει αποφασίσει έπειτα από τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του «Όλα Γκουντ» αν θέλει να ενεργοποιήσει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι με ψυχαγωγική εκπομπή.

Στο… περιμένετε και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με το «Love it» να ρίχνει τίτλους τέλους!

Η τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για τα επαγγελματικά της αφορούσε το πρωινό του Star, αλλά κάνεις δεν το επιβεβαιώνει ενώ υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν λόγο για φλερτ με την κρατική τηλεόραση.

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται και το τηλεοπτικό ζεύγος Ελένη Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς, καθώς το Star δεν θα συνεχίσει την εκπομπή Breakfast@star. Για την Ελένη Παπίλα λέγεται ότι υπάρχει μια χαραμάδα φωτός. Όμως ο Καρτελιάς θα έχει με το κανάλι βελούδινο διαζύγιο.

Τι θα κάνει όμως, και το ζεύγος Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη; Μετά την κοινή τους πορεία στον ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη τον Σαββατοκύριακου -που δεν τα πήγαν άσχημα- χάθηκαν από το γυαλί. Η Αντελίνα θέλει να βγει στη μικρή οθόνη, ενώ ο σύζυγός της δεν πολυκαίγεται!

To Star, σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο, θέλει να τους δοκιμάσει στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική τον ζώνη, καθώς τον άρεσαν πολύ όταν είχαν πάρει μέρος στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του σταθμού «Κοσμογυρισμένοι»… Για να δούμε αν ισχύουν οι διαδόσεις.

Ένα ακόμη ζεύγος, αυτό της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα, θα διασπαστεί. Η Ναταλί δεν έχει ακόμη κάποια τηλεοπτική πρόταση, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου περιμένει τον Γρηγόρη Γκουντάρα πίσω στην εκπομπή της στον Alpha, στο «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καραβάτου λέγεται πλέον ότι ξέρει πολύ καλά πως θα σταματήσει τη συνεργασία της με το Mega, αλλά κανένα άλλο κανάλι, όπως ακούγεται από το στενό της περιβάλλον δεν έχει κάνει καμία κρούση για συνεργασία.

Τέλος, υπάρχουν και άλλοι τηλεοπτικοί σταρ που περιμένουν καιρό για κάποια συνεργασία, αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει… Ο Λάκης Λαζόπουλος μας έχει λείψει από τη σάτιρα, ο Τόνι Σφήνος από τα τηλεπαιχνίδια, η Χριστίνα Λαμπίρη από τις μεσημεριανές εκπομπές, η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού από τα λαμπερά σόου και η Αννα Πρέλεβιτς από τις νεανικές εκπομπές.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα