Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοιοι κλειδώνουν στην εκπομπή της Μπακοδήμου και ποιος τελικά όχι

Ποιοι κλειδώνουν στην εκπομπή της Μπακοδήμου και ποιος τελικά όχι

Μια «ανάσα» πριν πάρει την τελική της μορφή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν στο ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου, καθώς τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα της έχουν σχεδόν «κλειδώσει».

Ποιοι θα είναι μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Δυο γυναίκες και ένας άντρας θα την πλαισιώνουν και από πολύ νωρίς η μια από τις κυρίες έχει βρεθεί στο πρόσωπο της Μαριλού Ρεπαπή. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήθελαν πολύ στον ΣΚΑΙ καθώς ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της εκπομπής: έμπειρη, με χιούμορ, δυνατή ατάκα και καλά αντανακλαστικά θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας.

Το δεύτερο πρόσωπο το οποίο επίσης ήταν από τις πρώτες επιλογές των υπευθύνων και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα καθόταν στη δεύτερη καρέκλα είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Ωστόσο μετά την «καραμπόλα» που δημιουργήθηκε με τον ερχομό της Φαίης Σκορδά στο κανάλι και τη μετακίνηση της εκπομπής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, άλλαξαν τα πράγματα. Ο δημοσιογράφος δεν θα μπορέσει να είναι τελικά στην ομάδα κι έτσι έγιναν δοκιμαστικά με άλλα πρόσωπα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, επικρατέστερος για αυτή τη θέση είναι ο Θέμης Καίσαρης ο οποίος άρεσε πολύ.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα