Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοιοι θα είναι μαζί με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ;

Ποιοι θα είναι μαζί με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ;

Πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει η Φαίη Σκορδά από τη νέα τηλεοπτική της στέγη, τον ΣΚΑΪ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους. Η ώρα μετάδοσης της νέας πρωινής εκπομπής, που ακόμα δεν έχει τίτλο, «κλείδωσε» τελικά στις 9:50 έως τις 12:00, με στόχο ένα σφιχτό δίωρο.

Σημαντική εκκρεμότητα παραμένει η στελέχωση του πάνελ και ειδικότερα η εκπροσώπηση του ανδρικού στοιχείου. Οι επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλα κανάλια, όπως ο Αρης Καβατζίκης (από το «Πάμε Δανάη») και ο Νίκος Συρίγος (από το «Χαμογέλα και πάλι») δεν απέδωσαν, καθώς αμφότεροι θα παραμείνουν στις εκπομπές του Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, νέο πρόσωπο που εξετάζεται είναι ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Πολύ κοντά σε τελική συμφωνία είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ one-onone επαφές είχε η Φ. Σκορδά και με την Ελενα Χριστοπούλου που «παίζει» δυνατά για να ενταχθεί στο πρωινό του ΣΚΑΪ. Για το κομμάτι της μαγειρικής θεωρείται δεδομένη η παρουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ενώ την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Ελεάνα Τρυφίδου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα