Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοιες εκπομπές του Star και ANT1 συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν

Ποιες εκπομπές του Star και ANT1 συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν

Οι ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει, με τα κανάλια να πραγματοποιούν συζητήσεις με παρουσιαστές, σχετικά με τα project που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Είναι γεγονός πως κάποια δυνατά “χαρτιά” των σταθμών, συνεχίζονται κανονικά, με τα ανανεωμένα συμβόλαια να βρίσκονται ήδη στο τραπέζι.

Όπως όλα δείχνουν, το Rouk Zouk και το Shopping Star, οι δύο μεσημεριανές εκπομπές που σημειώνουν ικανοποιητική τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό, παίρνουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Βίκυ Καγιά θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν τις δύο εκπομπές, κρατώντας για ακόμη μία χρονιά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να συνεχιστεί και το Rouk Zouk Special.

Η Βίκυ Καγιά από το shopping star

Όσο για το Shopping Star; Η Βίκυ Καγιά έχει τονίσει πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στα γυρίσματα, προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει και στο GNTM. Όπως και να έχει, Rouk Zouk και Shopping Star θα παραμείνουν στη μεσημεριανή ζώνη της νέας σεζόν, χαρίζοντας νούμερα κι ανταγωνισμό σε ANT1 και STAR.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα