Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΠοια τηλεοπτική σειρά ταιριάζει στο ζώδιό σου

Ποια τηλεοπτική σειρά ταιριάζει στο ζώδιό σου

Το lockdown συνεχίζεται κι εσύ δεν ξέρεις πια πώς να περάσεις τον (ατελείωτο) ελεύθερο χρόνο σου; Τι θα έλεγες για να να δεις (ή να ξαναδείς) μια τηλεοπτική σειρά; Αυτή τη φορά, αντί για κάποιο άλλο κριτήριο (π.χ. τι σου έχουν προτείνει οι φίλοι σου ή εμείς), διάλεξε αυτή που ταιριάζει με το ζώδιό σου. Σου φαίνεται παράξενο να υπάρχει σχέση ανάμεσα στην ημερομηνία γέννησής σου και τι θα δεις στην τηλεόραση; Κι όμως! Δεδομένου ότι κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι πολύ λογικό κάποιες σειρές να ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου, ενώ άλλες όχι.

Κριός

Pretty Little Liers

Οι Κριοί βρίσκονται διαρκώς στην αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας. Επιπλέον, επειδή είναι γεννημένοι αρχηγοί, τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες και να καθοδηγούν τους άλλους. Και τα δύο στοιχεία αυτά συνυπάρχουν και μάλιστα σε μεγάλη ένταση στη σειρά Pretty Little Liars. Αν δεν την έχεις δει, παρακολούθησέ τη στο HBO Max και πες μας τη γνώμη σου.

Ταύρος

La Casa De Papel

Ένας Ταύρος είναι δυνατός, σταθερός, έχει εμμονή με την επιτυχία, του αρέσει η πολυτέλεια και τα υλικά αγαθά και έχει μια κάπως ιδεαλιστική εικόνα για τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνεις, το La Casa De Papel είναι η ιδανική τηλεοπτική σειρά για την ψυχοσύνθεσή του, μιας και οι ληστείες στις οποίες αναφέρεται αποτελούν παράλληλα αγώνα ενάντια στη θεσμική εξουσία. Μέσα στο 2021 αναμένεται να ανέβει στο Netflix ο 5ος και τελευταίος κύκλος.

 

Ποια τηλεοπτική σειρά ταιριάζει στο ζώδιό σου

 

Δίδυμοι

How To Get Away With Murder

Ένας Δίδυμος χαρακτηρίζονται από τη διττή φύση του -μερικές φορές είναι σαν να αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, ενώ είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και κοινωνικός, με μια έμφυτη περιέργεια για τα πράγματα. Η σειρά How To Get Away With Murder θα γίνει η αγαπημένη του (αν δεν είναι ήδη), καθώς περιγράφει την προσπάθεια μιας καθηγήτριας του οινικού δικαίου να καλύψει έναν φόνο, με τη βοήθεια μιας ομάδας φοιτητών της. Μπορείς να την παρακολουθήσεις στο Netflix.

Καρκίνος

Gossip Girl

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί τύποι και πολύ δοτικοί με όσους αγαπούν. Μπορεί όμως να γίνουν και εκδικητικοί όταν νιώσουν προδοσία. Γι’ αυτό το Gossip Girl είναι από τις σειρές που τους αρέσουν. Μια παρέα φίλων από το Upper East Side που ζει παίρνοντας εκδίκηση στο όνομα της φιλίας είναι κάτι με το οποίο μπορεί άνετα να ταυτιστεί ένας Καρκίνος. Μπορείς να δεις το Gossip Girl στο HBO Max που αυτή την εποχή ετοιμάζει και το reboot της σειράς.

Λέων

The Queen’s Gambit

Ένα λιοντάρι θέλει πάντα να ξεχωρίζει, να είναι κορυφή σε ό,τι κάνει και η αυθεντία του να αναγνωρίζεται από όλους. Για το λόγο αυτό θα ταυτιστεί εύκολα με την Beth Harmon, μια γυναίκα που πασχίζει να καταξιωθεί ως κορυφαία σκακίστρια και να ανελιχθεί σε έναν παραδοσιακά ανδροκρατούμενο χώρο. Το Queen’s Gambit είναι μια σειρά φτιαγμένη για ανθρώπους σαν αυτούς. Αν δεν το έχεις ήδη δει, απόλαυσέ το στο Netflix.

 

the-queens-gambit

 

Παρθένος

Lupin

Ευχάριστοι, κοινωνικοί αλλά και πεισματάρηδες, οι Παρθένοι φημίζονται για την ακρίβεια και την τελειομανία που επιδιώκουν πάντα στη ζωή τους. Όπως αυτή που διαθέτει ο κεντρικός ήρωας της σειράς Lupin, ο οποίος αφοσιώνεται στο να οργανώσει σχολαστικά και με απίστευτη λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης για το θάνατο του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν ακόμα έφηβος. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο τα 5 πρώτα επεισόδια στο Netflix ενώ η συνέχεια του 1ου κύκλου αναμένεται να διατεθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ζυγός

Suits

Εάν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα μόνο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου, θα ήταν σίγουρα το αίσθημα δικαίου (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ίδια η δικαιοσύνη συχνά συμβολίζεται με ένα ζυγό). Έτσι, η ιδανική σειρά για το ζώδιο αυτό πρέπει να ανήκει οπωσδήποτε στην κατηγορία του δικαστικού δράματος, όπως το Suits. Εάν δεν το έχεις δει ακόμα, σίγουρα θα απολαύσεις και την παρουσία στη σειρά της Meghan Markle στους πρώτους κύκλους που γυρίστηκαν πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry και γίνει Δούκισσα του Sussex.

Σκορπιός

Game of Thrones

Γεμάτος ένταση, ενέργεια και αποφασιστικότητα, ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από το πάθος, το πείσμα αλλά και την ανταγωνιστικότητά του. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να γοητευτεί από τις περιπέτειες των ηρώων του Game of Thrones που είναι διατεθειμένου να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να επικρατήσουν σε έναν αγώνα για το θρόνο, ο οποίος περιλαμβάνει από ευγενείς μέχρι μυθικά πλάσματα.

Τοξότης

Sex & The City

Πάντα ενθουσιώδεις και γεμάτοι θετική ενέργεια, οι Τοξότες θα προτιμούσαν να ζουν τη ζωή της Carrie Bradshaw παρά να την παρακολουθούν στη μικρή οθόνη, αλλά τι να κάνουμε που δεν γεννηθήκαμε όλοι στο Μανχάταν! Εν αναμονή του reboot της σειράς, προτείνουμε να κάνεις μια καλή επανάληψη όλων των κύκλων στο HBO.

 

sex and the city

 

Αιγόκερως

Peaky Blinders

Ένας Αιγόκερως θα επιμείνει μέχρις εσχάτων και θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο διαθέτει προκειμένου να πετύχει κάτι που θέλει πολύ. Μια τηλεοπτική σειρά με ήρωες εξίσου αποφασισμένους με αυτόν είναι βέβαιο ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον του. Η ιστορία της εγκληματικής συμμορίας Peaky Blinders που δρα λίγο μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα τον συναρπάσει (Netflix).

Υδροχόος

Elite

Είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Επιπλέον, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, οι Υδροχόοι διακατέχονται από μια νεανική ορμή και θέλουν πάντα να αλλάξουν τον κόσμο. Ένα εφηβικό δράμα, όπως η ισπανική σειρά Elite (Netflix) θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Ιχθείς

You

Οι Ιχθείς έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση, ενώ συχνά τους χαρακτηρίζει μια συναισθηματική αστάθεια. Η ψυχική αστάθεια του ήρωα Joe Goldberg στο You είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή της δικής τους ψυχοσύνθεσης που έλκεται από τους αντι-ήρωες. Όσου έχουν δει τους δύο πρώτους κύκλους της σειράς στο Netflix, περιμένουν πώς και πώς τον 3ο που πρόκειται να ανέβει σύντομα στην πλατφόρμα.

 

You - Netflix

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα