Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοια σενάρια επεξεργάζονται στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη;

Ποια σενάρια επεξεργάζονται στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη;

Ένας γρίφος που πρέπει να λυθεί φαίνεται πως είναι η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Επισήμως αυτή τη στιγμή είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ανεπισήμως, όμως, ήδη οι υπέυθυνοι επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θέλει την πρωινή ζώνη να αλλάζει με εκπομπές που θα ξεκινούν στις 5 το πρωί και θα φτάνουν μέχρι το μεσημεριανό δελτίο. Κι εδώ ξεκινά ο γρίφος με τα πρόσωπα…

Για το πολύ πρωινό ξεκίνημα, λοιπόν, ο Άκης Παυλόπουλος είναι το πρόσωπο που φαίνεται να φτάνει στο κανάλι του Φαλήρου. Ένα σενάριο τον θέλει να αναλαμβάνει το πολύ πρωινό δίωρο με παρτενέρ την Λένα Φλυτζάνη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου, καθώς η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή Σήμερα.

Μαρία Αναστασοπούλου, Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος, αλλά και ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι τα πρόσωπα για τα οποία δεν έχει καταλήξει το κανάλι πώς θα συνδυάσει και σε ποιες ώρες θα τοποθετήσει. Και αυτό γιατί το μεγάλο ερωτηματικό μπαίνει από τις 11:00 και μετά. Τι πρόγραμμα θα τοποθετηθεί εκεί και ποιος θα το κάνει;

Γι’ αυτή την ζώνη γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει επαφές το προηγούμενο διάστημα με δύο κυρίες άλλων καναλιών. Η καθεμία από τις δύο έχει τη δική της επιτυχημένη εκπομπή, η μία κοινωνικού και η άλλη ενημερωτικού περιεχομένου. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν έχει πει το ναι, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που έχουν δεχτεί.

Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη ζώνη θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η υποστήριξη στα μεγάλα project του σταθμού, όπως το Survivor.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα