Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠοια παρουσιάστρια μετά από 14 χρόνια αφήνει τον ΣΚΑΙ και πάει στο...

Ποια παρουσιάστρια μετά από 14 χρόνια αφήνει τον ΣΚΑΙ και πάει στο Open

Νέες αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στον ενημερωτικό τομέα των σταθμών, την περίοδο που θα ακολουθήσει τις εκλογές. Στο OPEN, επιθυμούν η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές να βρίσκεται σε γυναικεία χέρια και γι’ αυτό οι κρούσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, τόσο σε κυρίες που βρίσκονται στα δελτία ειδήσεων μεγάλου καναλιού, όσο και στην Εύα Αντωνοπούλου που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην Reallife την περασμένη Κυριακή, η Εύα Αντωνοπούλου έχει δεχθεί πρόταση από το Open για να ενταχθεί στο δυναμικό του και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.  Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Open δείχνει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, καθώς και πέρυσι είχε δεχθεί μια ανάλογη πρόταση, ωστόσο αυτή τη φορά το «φλερτ» μοιάζει πιο σοβαρό από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Τρίτης, η Εύα Αντωνοπούλου αυτή τη φορά δεν θέλει να αφήσει την πόρτα του OPEN κλειστή και να αφήσει αυτή την ευκαιρία χαμένη, καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ έχει ολοκληρωθεί.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επαφές του OPEN συνεχίζονται και με τις τρεις παρουσιάστριες δελτίων και καμία δεν έχει κλείσει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα