Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠλώρη για το «Late Night» βάζει ο Λιάγκας – Θα αντιδράσει ο...

Πλώρη για το «Late Night» βάζει ο Λιάγκας – Θα αντιδράσει ο Γρηγόρης;

Ενισχυμένος είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1. Βέβαια πάντα τα νούμερα τηλεθέασης έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Από την πορεία του «Πρωινού» θα εξαρτηθούν τα μελλοντικά σχέδια του δημοσιογράφου και παρουσιαστή πάντα εντός ΑΝΤ1 και χωρίς άγχος προς το παρόν καθώς έχει υπογράψει νέο ισχυρό συμβόλαιο 2 + 1.

Εάν τα πράγματα αποδειχθούν εύκολα στην πρωινή ζώνη τότε ίσως από τον Ιανουάριο κάνει και πάλι το «Late Night». Διαφορετικό απ’ ότι την προηγούμενη φορά και με καλεσμένους και από την κοινωνική επικαιρότητα όπου και θα μπορούν να μιλήσουν για πράγματα τα οποία δεν είναι δυνατόν να ακουστούν σε μια πρωινή εκπομπή.

Θα είναι δηλαδή όπως η τελευταία περίοδος για τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha όπου είχε και διάσημους καλεσμένους αλλά και πρόσωπα από την κοινωνική επικαιρότητα.

Προς το παρόν και ο Λιάγκας και όλο το κανάλι έχουν πέσει πάνω από το ανανεωμένο «Πρωινό».

Πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει εάν από τον Γενάρη πάρει και Late Night εκπομπή πως θα αντιδράσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχος στη συγκεκριμένη ζώνη με παρουσία 3 βραδιών εβδομαδιαίως…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα