Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠασίγνωστο όνομα για αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά – Επιστροφή έκπληξη στον ΣΚΑΪ...

Πασίγνωστο όνομα για αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά – Επιστροφή έκπληξη στον ΣΚΑΪ – Δύο φαβορί!

Ο παρουσιαστής αποχώρησε για να κατέβει στις Ευρωεκλογές και στο Φάληρο βρήκαν ήδη τον διάδοχό του!

Συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις στον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού όσον αφορά στη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που είναι ύψιστης σημασίας για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υποστεί αλλαγές λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Αυτιά που τώρα παρουσιάζει το «Καλημέρα» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η αρχική σκέψη ήταν να σπάσει το «Σήμερα» στα δύο με παραμονή του Δημήτρη Οικονόμου τις καθημερινές και μετακόμιση του Άκη Παυλόπουλου στη θέση του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΣΚΑΪ μάλλον τελικά δεν επιθυμούν να αλλάξει η δομή του «Σήμερα».

Ο Νίκος Στραβελάκης θα πάει πάλι προς το Φάληρο;

Έτσι στρέφονται και προς την αγορά για να διερευνήσουν εναλλακτικές λύσεις. Το όνομα του Νίκου Στραβελάκη ακούστηκε έντονα τα τελευταία 24ωρα χωρίς προς το παρόν ο δημοσιογράφος να έχει δεχθεί επίσημα πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ως γνωστόν αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι του 2022 όπου παρουσίαζε επί χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου για να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στο Open.

Η αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη από τον ΣΚΑΪ έγινε απολύτως ομαλά με τον ίδιο να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Το συμβόλαιο του Νίκου Στραβελάκη με το Open λήγει το καλοκαίρι οπότε ακόμη και εάν επιστρέψει στο Φάληρο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν την έναρξη της νέας σεζόν το προσεχές φθινόπωρο.

Πολλές φορές μέχρι σήμερα έχει προταθεί στον δημοσιογράφο η παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής, εκείνος, ωστόσο, πάντα επέλεγε την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στα οποία βρίσκεται από το 1989 οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του το Mega.

Η τελευταία φορά που δέχθηκε πρόταση για εκπομπή ήταν το καλοκαίρι του 2022 από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση καθημερινού ενημερωτικού μαγκαζίνο στην απογευματινή ζώνη του σταθμού με έμφαση σε θέματα κοινωνικής επικαιρότητας. Προτίμησε τελικά, ωστόσο, την πρόταση συνεργασίας από το Open για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Σενάριο βόμβα με τη Μαρία Αναστασοπούλου!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Happy Day», αρχικά θα υπάρξει «αντικατάσταση εκ των έσω» -καθώς ο Aυτιάς θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το κανάλι τον ερχόμενο Μάιο-, ενώ στη συνέχεια ο ΣΚΑΪ θα πραγματοποιήσει μία μεταγραφή από αντίπαλο στρατόπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε το όνομα της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη θέση του Γιώργου Αυτιά, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ΑΝΤ1.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα