Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠαρουσιαστής κατά αντιεμβολιαστών: “Κοπάδι ηλιθίων, φρενάρετε ολόκληρο τον κόσμο”

Παρουσιαστής κατά αντιεμβολιαστών: “Κοπάδι ηλιθίων, φρενάρετε ολόκληρο τον κόσμο”

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των αντιεμβολιαστών που έγινε viral, προχώρησε ο παρουσιαστής του Telediaro Guadalajara, Λεονάρντο Σβέμπελ.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «κοπάδι ηλιθίων» τους αντιεμβολιαστές καλώντας τους τουλάχιστον να φορούν σωστά μια μάσκα προσώπου.

«Καταραμένοι αντιεμβολιαστές, κοπάδι ηλιθίων!»είπε φωνάζοντας και κουνώντας τη μάσκα του, «σταματήστε τις μ@…ες σας και τουλάχιστον φορέστε μια καταραμένη μάσκα και σταματήστε να φρενάρετε ολόκληρο τον κόσμο. Ναι, εσείς οι αντιεμβολιαστές, είστε ηλίθιοι! Φορέστε μια μάσκα προσώπου!».

Το ξέσπασμα του τηλεπαρουσιαστή ήρθε σε μια περίοδο που το Μεξικό καταγράφει μια αύξηση των μολύνσεων μετά την Πρωτοχρονιά με πάνω από 260.000 κρούσματα – νέο αρνητικό ρεκόρ – την περασμένη εβδομάδα και τον πρόεδρο της χώρας, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, να ανακοινώνει ότι μολύνθηκε για δεύτερη φορά από κορωνοϊό, έχοντας ωστόσο ήπια συμπτώματα. Η εμβολιαστική κάλυψη στο Μεξικό αγγίζει το 58% του πληθυσμού, ενώ το 63% έχει κάνει μόνον τη μία δόση εμβολίου για την Covid-19.

«Μερικές φορές πρέπει να φωνάξεις στους ανθρώπους για να περάσεις το μήνυμά σου», είπε ο Σβέμπελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Telediario μετά το ξέσπασμά του κατά των αντιεμβολιαστών. «Αν είχα πει σε φυσιολογικούς τόνους: “σας παρακαλώ κύριοι, φορέστε τις μάσκες σας, σας το ζητώ ευγενικά, πιστέψτε με”, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ μαζί σας», πρόσθεσε.

 

πηγή aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα