Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠαραμένει κοντά στον ΑΝΤ1

Παραμένει κοντά στον ΑΝΤ1

Σε συζητήσεις βρισκόταν η εταιρεία παραγωγής με τη διοίκηση της ΕΡΤ για την καινούργια σειρά που θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά τελικά η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να σηκώσει όπως φαίνεται μία ακόμα ακριβή παραγωγή, όπως απαιτεί το σενάριο με πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Βέβαια η ακύρωση της σειράς Music Hall ίσως ξαναβάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την ΕΡΤ και τον Γιώργο Καπουτζίδη, αν και όπως έχω πληροφορηθεί οι επαφές με τον ΑΝΤ1, ώστε να βγει από την καινούργια συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Μπορεί όμως η σειρά του Καπουτζίδη να μην φιλοξενηθεί από την ΕΡΤ αλλά η δημόσια τηλεόραση θα έχει όλο το καλοκαίρι τον δημιουργό στο πρόγραμμά της, μέσα από το ρόλο του ως παρουσιαστή. Η εκπομπή Ο Δρόμος Για το Τόκιο- Team Hellas θα… συνοδεύει και θα προβάλλει τους έλληνες αθλητές που με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας θα αγωνιστούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διαφορετικός, σύγχρονος και με αισθητική τρόπος παρουσίασης της Team Hellas μέσα από την εκπομπή έκανε τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης να εγκρίνουν ακόμα περισσότερα επεισόδια με σκοπό πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί, αλλά και κατά τη διάρκειά τους να γνωρίσουμε μέσα από την ιδιαίτερη και απολαυστική συνομιλία τους με τον Γιώργο Καπουτζίδη, όσο περισσότερα μέλη της γίνεται.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν από την έναρξη των φετινών αγώνων η εκπομπή θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με τον Γιώργο Καπουτζίδη να κερδίζει δικαιολογημένα για μία ακόμα φορά πολύ θετικά σχόλια και για το ρόλο του ως παρουσιαστής.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο αυριανό επεισόδιο, του Σαββάτου 29 Μαΐου, στις 18:15, από την ΕΡΤ1, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά τους ιστιοπλόους στην κατηγορία 470, τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή που πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο της Βραζιλίας κέρδισαν το Χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς και τώρα θα ταξιδέψουν στο Τόκιο έχοντας και πάλι υψηλούς στόχους σε έναν αγώνα που ίσως και να είναι ο τελευταίος τους ως δίδυμο. Στο Δρόμο για το Τόκιο, θυμούνται τις μέρες της μεγάλης επιτυχίας του 2016, αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για τους Ολυμπιακούς που ακολουθούν και προσπαθούν να δείξουν στον Γιώργο Καπουτζίδη τα μυστικά των 470, της πιο πετυχημένης ιστιοπλοϊκής κατηγορίας για την Ελλάδα. Επίσης θα μας αποκαλύψουν και αν αντέχουν μετά από τόσα χρόνια, ο ένας τον άλλο, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αποκαλύψει… αν έχει ταλέντο και στο συγκεκριμένο άθλημα… όπως κάνει κάθε φορά…!

Πηγή: newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα