Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠαραιτήθηκε από το OPEN ο Θέμης Μάλλης-Η επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη

Παραιτήθηκε από το OPEN ο Θέμης Μάλλης-Η επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη

Ο Θέμης Μάλλης, σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit.gr  παραιτήθηκε από το Open.

Ο διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του Open, μεταξύ των προγραμμάτων που είχε υπό την εποπτεία του, ήταν και το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου, όπως και το Έλα Χαμογέλα με την Σίσσυ Χρηστίδου,αλλα και στο παρελθόν με το Hashtag και την Ελεονώρα Μελέτη.Έτσι,τα σενάρια για μετεγγραφή και δε στον Alpha μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου ,γίνονται ολοένα και πιο έντονα .

Η επόμενη μέρα στο OPEN στην πρωινή ζώνη

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο πιθανό το σενάριο που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να μετακινείται στον ΑLPHA παρά το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με το OPEN. Την ίδια ώρα θεωρείται δεδομένο πως το κανάλι της Παιανίας χαιρετά και η Σίσσυ Χρηστίδου, κάτι που σημαίνει πως ξαφνικά ο σταθμός μένει χωρίς τις δύο βασικές του παρουσιάστριες στη ψυχαγωγία. Το OPEN θα πρέπει να αποδείξει ότι με εύστοχες κινήσεις μπορεί να κρατηθεί στον ανταγωνισμό.

 

Όλα δείχνουν πως στην περίπτωση της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Τσολάκη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τα ηνία της καθημερινής ζώνης 10-1, αφού πρώτα έχει δοκιμαστεί με καλοκαιρινή εκπομπή. Βέβαια, ακόμα το κανάλι δεν δεσμεύεται σε τίποτα, καθώς αν η παρουσιάστρια δεν φέρει αναμενόμενες τηλεθεάσεις κατά τη θερινή περίοδο, τότε μπορεί να περιοριστεί στην παρουσίαση του νέου καθημερινού παιχνιδιού μόδας με τίτλο “Glam Wars” που θα αντικαταστήσει το “Style me up”.

Κλείνοντας με το OPEN, μία πληροφορία που έφτασε στα αφτιά μου είναι πως ανάμεσα στα στελέχη του σταθμού έχουν συζητηθεί διάφορα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τις πρωινές ζώνες του σταθμού σε περίπτωση που το κανάλι ξεκληριστεί από παρουσιάστριες. Ένα από αυτά είναι η Αντελίνα Βαρθακούρη (ο ΣΚΑΙ διαρρέει ότι η ένταξη των Γκουντάρα-Κακκαβά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚ δεν σημαίνει πως εκείνη δεν θα μπορούσε να αναλάβει άλλο δίωρο slot εκείνες τις μέρες, δηλαδή αυτές οι δύο εκπομπές να καλύπτουν το 3-7) και η Βάσια Λόη που απέχει τα τελευταία 10 χρόνια από την ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα