Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠαραίτηση «βόμβα» στο Open: Κορυφαίος δημοσιογράφος τα βρόντηξε κι έφυγε στο τέλος...

Παραίτηση «βόμβα» στο Open: Κορυφαίος δημοσιογράφος τα βρόντηξε κι έφυγε στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς! Όλο το καυτό παρασκήνιο! (ΦΩΤΟ)

Μια παραίτηση έρχεται να ρίξει «βόμβα» στο Open, με το σταθμό να χάνει ένα σημαντικό του στέλεχος, που είχε στηρίξει το κανάλι με σημαντικά νούμερα τα τελευταία χρόνια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Οpen καθώς ο Άκης Παυλόπουλος υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή του στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη, αποφάσισε να παραιτηθεί από τον σταθμό, καθώς ετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό βήμα.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το κανάλι για την εκπομπή , αλλά και το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ευλαμπίας Ρέβη. Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι παρουσιάζει μαζί την εκπομπή, μόλις μερικούς μήνες.

Πέρυσι είχε παραιτηθεί και η Ντόρα Κουτροκόη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Κουτροκόη, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ώρα Ελλάδος, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Open tv, ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Άκη Παυλόπουλο.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά, ήρθε και η σειρά της Ντόρας Κουτροκόη να πει το δικό της «αντίο» στον σταθμό.

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι».

«Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα