Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠάει για άλλα η Μπεκατώρου! Σε μεσημεριανή εκπομπή μετά το «Still Standing»

Πάει για άλλα η Μπεκατώρου! Σε μεσημεριανή εκπομπή μετά το «Still Standing»

M’ ένα 10% έως 11% στο δυναμικό κοινό κομματάκι δύσκολο να συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού έχει δείξει ήδη τα πρώτα σημάδια κούρασης στην απογευματινή ζώνη και απέναντι στον ανταγωνισμό!

Το «Still Standing», που είναι η ελληνική εκδοχή του ισραηλινού παιχνιδιού γνώσεων «La’uf al HaMillion», προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου από το 2017 έως το 2021, δηλαδή πάνω από πέντε σεζόν.

Τα νούμερα όμως που καταγράφει το τελευταίο διάστημα ακόμη και στο γενικό σύνολο, αν και διψήφια, δεν είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον του παιχνιδιού, αφού δεν φαίνεται πλέον να κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο βομβαρδίζεται από δεκάδες άλλες επιλογές, πιο φρέσκες και δροσερές.

Φινίτο τον Ιούνιο

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεπαιχνίδι θα τελειώσει κανονικά τον κύκλο των επεισοδίων του τον Ιούνιο και δεν πρόκειται να πάρει ξανά το πράσινο φως, καθώς έχει κουράσει τόσο το κοινό όσο και τη σπιρτόζα Μαρία Μπεκατώρου, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί σε κάτι άλλο και να μην… καεί.

Για βασικά στελέχη του καναλιού η Μαρία Μπεκατώρου φαντάζει ιδανική για μια μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο και αφού φέτος δεν ενεργοποιήθηκε από το κανάλι η συγκεκριμένη ζώνη υπάρχουν σκέψεις να βγει από το φθινόπωρο του 2021. Ετσι στο πρόσωπο της γλυκιάς παρουσιάστριας ο ΑΝΤ1, αν προχωρήσει το πρότζεκτ, θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα