Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ ANT1+ εγκαινιάζει θεματικό συνδρομητικό κανάλι αποκλειστικά για το Μουντιάλ

Ο ANT1+ εγκαινιάζει θεματικό συνδρομητικό κανάλι αποκλειστικά για το Μουντιάλ

Από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1+ εγκαινιάζει ένα 24ωρο θεματικό κανάλι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Το ΑΝΤ1+ θα είναι στον «αέρα», με μηνιαία συνδρομή στα 3,33 ευρώ.

Θεματικό κανάλι αποκλειστικά για το Μουντιάλ εγκαινιάζει από αύριο στις 5:00 το πρωί το ΑΝΤ1+. Οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επίσημα ντοκιμαντέρ της FIFA με την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ειδικά προγράμματα για το FIFA World Cup 2022 με παρουσιάσεις των Εθνικών ομάδων και των παικτών που θα πάνε στο Κατάρ, καθώς και ελληνικές παραγωγές όπως τον δεύτερο κύκλο του “Football Stories” και επεισόδια του VICE με θέμα το ποδόσφαιρο. Από το ίδιο κανάλι θα μεταδοθούν ζωντανά και οι 32 αγώνες που θα δείξει αποκλειστικά το ΑΝΤ1+ αλλά και οι αγώνες που θα προβάλει ο «ελεύθερος» ΑΝΤ1, σε παράλληλη μετάδοση.

Όλα τα προγράμματα και οι αγώνες θα είναι διαθέσιμα και On Demand για ετεροχρονισμένη θέαση. Όλα αυτά στην τιμή των 3,33 ευρώ για κάθε μήνα συνδρομής, με εξάμηνη δέσμευση, τιμή αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με δεδομένο πως μέχρι χθες η μηνιαία συνδρομή ήταν στα 7,99 ευρώ.

Οι εκπομπές του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ έχουν ήδη αρχίσει, καθώς στον ΑΝΤ1 προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 12 το μεσημέρι η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Κατάρ», που επίσης είναι διαθέσιμη On Demand στην πλατφόρμα.

Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1+ αναφέρει:

Η αντίστροφη μέτρηση για το FIFA World Cup Qatar 2022ΤΜ, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, έχει ήδη ξεκινήσει. Για πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση και μέσω steaming, έρχεται μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, με κάλυψη όλων των αγώνων σε όλες τις συσκευές και πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος στη streaming πλατφόρμα ANT1+.

Το σύνολο των αγώνων, από το εναρκτήριο παιχνίδι, στις 20 Νοεμβρίου, έως τον μεγάλο τελικό στις 18 Δεκεμβρίου θα προβληθεί από το ειδικό θεματικό κανάλι FIFA World CupTM του ΑΝΤ1+, 32 αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ και οι 64 αγώνες θα μεταδοθούν από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.‘Ολοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο ΑΝΤ1+. Η εμπειρία θέασης απογειώνεται καθώς, εκτός από την προβολή όλων των αγώνων σε διαφορετικές συσκευές ακόμη και ταυτόχρονα, διαμορφώνεται η ενότητα του ANT1+ για το World Cup, που θα περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από τη ιστορία της διοργάνωσης, την παρουσίαση των ομάδων, θεματικές εκπομπές & ντοκιμαντέρ, αλλά και live αναμεταδόσεις με highlights και αναλύσεις.

Από τις 18 Οκτωβρίου 2022, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στους ρυθμούς του πολυαναμενόμενου FIFA World Cup Qatar 2022ΤΜ και να απολαύσουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο του ΑΝΤ1+, με εκατοντάδες σειρές και ταινίες, μέσα από τη Smart TV, το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να παραμείνουν στη μηνιαία τους συνδρομή ή να επωφεληθούν της νέας προσφοράς, εάν το επιλέξουν, ενεργοποιώντας την 6μηνη συνδρομή μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα