Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο Open - Ποιοι μένουν και...

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο Open – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Όσο περισσότερο πλησιάζει στο τέλος της η τηλεοπτική σεζόν, τόσο ανεβαίνει ο πυρετός των διαπραγματεύσεων στα κανάλια για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Το OPEN βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τον τελευταίο καιρό και ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες αποχωρήσεις από το κανάλι, αλλά και οι πρώτες… ανανεώσεις συμβολαίου και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οι σίγουρες που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στο OPEN είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη, αλλά και η Μάριον Μιχελιδάκη, παρά τις φήμες που ήθελαν την τελευταία δυσαρεστημένη με το κανάλι.

Ηχηρές αποχωρήσεις από το Open

Όμως το Ανοιχτό Κανάλι θα έχει και απώλειες όπως αυτή της Φαίης Μαυραγάνη που η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» αποτελούσε μια από τις πιο πετυχημένες του καναλιού. Ακόμα μια σοβαρή απώλεια είναι του Ακη Παυλόπουλου, ο οποίος λέγεται ότι θα μετακομίσει στον ΣΚΑΪ για να κάνει μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

 

Άκης Παυλόπουλος Ώρα Ελλάδος

 

Με το κανάλι του Φαλήρου σε συζητήσεις βρίσκεται και ο νυν παρουσιαστής ειδήσεων του OPEN Γιάννης Παπαδόπουλος. Τέλος, μεταγραφή φαίνεται πως θα υπάρξει και στη διοίκηση αφού η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να αναλάβει το γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του OPEN, μετά το τέλος του συμβολαίου της με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα