Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Μαρινάκης ρίχνει χρήμα και σε δεύτερο κανάλι μετά το MEGA

Ο Μαρινάκης ρίχνει χρήμα και σε δεύτερο κανάλι μετά το MEGA

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις επενδύσεις του στα media, όντας απόλυτα δικαιωμένος με τα όσα έχουν γίνει στο MEGAλο κανάλι τους τελευταίους μήνες και τη συνεχόμενη παρουσία του στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η απευθείας μετάδοση του αγώνα, με το αντιπολεμικό μήνυμα, Ολυμπιακού-Σαχτάρ πριν από περίπου 20 ημέρες από το ONE TV, έβγαλε για λίγες ώρες το κανάλι από τη μιντιακή σκιά.

Το ΟΝΕ, που προοριζόταν για να μπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά παραμερίστηκε με την αγορά του Mega, λειτουργεί κυρίως με ξένα ντοκιμαντέρ, αλλά το ημερήσιο πρόγραμμά του πλαισιώνεται με περίπου δέκα ενημερωτικά δελτία, μεταξύ των οποίων ένα στα αγγλικά και ένα οικονομικό.

Το ΟΝΕ μεταδίδεται από τις δύο μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμας, τον Cosmote TV και τη Nova, καθώς και από το διαδίκτυο. Τα δελτία έχουν υλικό από το Mega (βίντεο, ρεπόρτερ και ό,τι άλλο), αλλά προβάλλονται με διαφορετικούς παρουσιαστές.

Εκτιμήσεις που γίνονται από ανθρώπους που βρίσκονται κoντά στον Όμιλο αναφέρουν ότι υπάρχει προοπτική για το διαδικτυακό κανάλι και ότι στα σχέδια του Μαρινάκη είναι η αξιοποίηση του ONE με καλύτερους ρυθμούς και περιμένοντας, πιθανόν, να υπάρξει –ή αν υπάρξει– μια ακόμα άδεια πανελλαδικής εμβέλειας για να τη διεκδικήσει. Προς το παρόν δουλεύει στο ρελαντί για να κρατάει ζεστή τη μηχανή του.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα