Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Μάρκος Σεφερλής κάνει την ανατροπή με πασίγνωστη σειρά στην τηλεόραση –...

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει την ανατροπή με πασίγνωστη σειρά στην τηλεόραση – Πάει… στο Netflix!

Ο Μάρκος Σεφερλής, μετά το θέατρο και την παρουσίαση εκπομπών, από πέρυσι επέστρεψε στις τηλεοπτικές σειρές, παρότι το Super Mammy δέχθηκε έντονη κριτική και όπως αποδείχθηκε δεν… έσκισε και στις τηλεθεάσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός όμως δεν τα παρατάει και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί την επόμενη σειρά. Στόχος του είναι να διασκευάσει και να φέρει στα ελληνικά δεδομένα, την πετυχημένη σειρά The Office!

Το Office είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά 9 κύκλων, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 8 χρόνια. Κι όμως, η υποχρεωτική παραμονή όλων στο σπίτι, εν μέσω πανδημίας, ανέβασε το sitcom αυτό στην κορυφή των προτιμήσεων. Και καθόλου περίεργο δεν μας φαίνεται, καθώς όποιος έχει δει έστω και λίγα επεισόδια της σειράς μπορεί να καταλάβει γιατί μας κρατούσε την καλύτερη παρέα.

Με συνολικά 188 επεισόδια, η δημοφιλής αυτή κωμική σειρά μας παρουσιάζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων του παραρτήματος της εταιρίας χαρτιού Ντάντερ Μίφλιν, στο Σκράντον της Πενσυλβάνια. Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από τις 24 Μαρτίου 2005 έως τις 16 Μαΐου 2013 και ήταν βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του BBC (2001–2003).

Λέτε να καταφέρει ο Μάρκος;

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα