Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Λιάγκας λόγω Μουντιάλ χάνει οριστικά το α’ μισό της σεζόν

Ο Λιάγκας λόγω Μουντιάλ χάνει οριστικά το α’ μισό της σεζόν

Η απόφαση είναι οριστική. Ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση με την οποία οριστικά όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδίδονται από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 και επικουρικά από τον ΑΝΤ1 +.

Απόφαση που άφησε εκτός προγράμματος πολλούς τηλεαστέρες του καναλιού όμως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει ο Γιώργος Λιάγκας και σύμφωνα με το nassosblog.gr, είναι έξαλλος.

Λόγω του παιχνιδιού των 12.00 η εκπομπή του θα ολοκληρώνεται στις 11.40 ώρα δηλαδή που απέναντί του οι δύο βασικοί του ανταγωνιστές δηλαδή Καινούργιου Μπάρκα θα συνεχίζουν κανονικά τις εκπομπές τους.

Τι θα συμβεί; Ως γνωστόν το πρωινό κοινό της τηλεόρασης είναι στην πλειοψηφία του γυναικείο. Κυρίως νοικοκυρές, νέες μητέρες, φοιτήτριες και σε μικρότερο βαθμό άντρες φοιτητές και άνεργοι.

Αυτό σημαίνει πως την ώρα που θα ξεκινά το παιχνίδι το κοινό θα στρέφεται μαζικά στις άλλες δύο εκπομπές αλλά και στις υπόλοιπες της ζώνης και έτσι θα χτιστεί συνήθεια που δύσκολα μετά ανατρέπεται.

Μετά τα Χριστούγεννα θα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να μαζέψει πίσω γυναικείο κοινό το οποίο άλλωστε και όπως δείχνουν τα επιμέρους στοιχεία των μετρήσεων μετά τις 12.00 φεύγει μαζικά προς τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα