Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Λιάγκας εκτοπίζει τον Αρναούτογλου τα Σαββατοκύριακα;

Ο Λιάγκας εκτοπίζει τον Αρναούτογλου τα Σαββατοκύριακα;

Προχωρά όπως φαίνεται η σκέψη του ΑΝΤ1 να μετακομίσει από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας στην απογευματινή ζώνη στο slot 4-6. Αυτό, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο, δημιουργεί ένα ερωτηματικό σχετικά με το που θα χωρέσουν τα υπόλοιπα προγράμματα. Αυτό γιατί από τις 18.00 που θα τελειώνει ο Λιάγκας μέχρι τις 21.00 που θα ξεκινά η prime time θα πρέπει να προβάλλονται το «5χ5», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το «Ράδιο Αρβύλα» και ο «Εκατομμυριούχος».

Τι συζητιέται μεταξύ των στελεχών; 

Μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει ο Γρηγόρης με τον «Εκατομμυριούχο» στις 20.00 μετά το τέλος των «Αρβύλα», ενώ θα επιστρέψει την ίδια ώρα από τον Σεπτέμβριο και για δύο μήνες μέχρι την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη. Μετά, οι πληροφορίες θέλουν να μετακινείται το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο slot 20.00-21.00 τα Σαββατοκύριακα, δημιουργώντας μία νέα ζώνη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακόμα, μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε τον Λιάγκα στο slot 15.00-17.00 αντί για το 16.00-18.00, ώστε να βρίσκεται όση λιγότερη ώρα γίνεται από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα