Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Δημήτρης Παπανώτας άνοιξε κόντρα με τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Εκεί στον ΣΚΑΙ...

Ο Δημήτρης Παπανώτας άνοιξε κόντρα με τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Εκεί στον ΣΚΑΙ μήπως να τον βοηθήσουν» (pic)

Με τον Ευτύχη Μπλέτσα τα έβαλε ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την εκπομπή που έχει στον ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν είδε δύο επεισόδια του Happy Travaler και εντόπισε κάποια λάθη, τα οποία είπε να… αποκαλύψει με όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Έγραψε λοιπόν ένα μακροσκελές ποστάρισμα στο Instagram, το οποίο ανέφερε…

Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΌΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…

Τώρα, απόγευμα, ο Ευτύχης μας ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε (είναι λίγο απωθητικό αυτό που όλο κάτι μασουλάει ΣΕ ΠΡΏΤΟ ΠΛΆΝΟ) κέικ με λευκή κρέμα. Και…ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρώνα. Φυλαχτείτε! “Τώρα δε το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας”!

Ότι δηλαδή αυτό το παιδί, έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν “Η ΚΟΥΖΊΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ “, έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο…και φευ πιστεύει ότι το περιστέρι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα…που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω? Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση? Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του…”ανεξάρτητου ” ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλακείες που ακούμε; Τι εννοούν στο ΕΣΡ “υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος ” αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας;

Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δε φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο ΣΚΆΙ που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατά πως φαίνεται , συνεργάτη του, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη! Έλεος χριστιανοί!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα