Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Γιάννης Λάτσιος "τελειώνει" τη Μπέττυ Μαγγίρα από το πρωινό - Ποιους...

Ο Γιάννης Λάτσιος “τελειώνει” τη Μπέττυ Μαγγίρα από το πρωινό – Ποιους θέλει & ποια τα εμπόδια;

Τι κι αν ακόμη είμαστε στα μισά της φετινής χρονιάς, ο Γιάννης Λάτσιος και οι ιθύνοντες του Open έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Όπως αναφέρθηκε στο “Mega Καλημέρα”, οι άνθρωποι του σταθμού επιθυμούν να δώσουν την πρωινή εκπομπή σε σίγουρα χέρια και σε ένα δοκιμασμένο πρόσωπο, ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Όσον αφορά τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζει, εκεί επιθυμούν να είναι καινούργια πρόσωπα και όχι κάτι που έχουμε ξαναδεί.

Φουντωνουν οι φημες

Δεδομένης της επικείμενης λήξης του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων θέλουν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να μεταφέρονται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη του οποίου ηγείται αυτόν τον καιρό ο Γιάννης Λάτσιος.

Μην ξεχνάμε πως το διάσημο τηλεοπτικό ντουέτο και πρώην ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο έχουν διαχρονική σχέση αφού ήταν εκείνος που κάτω από άκρα μυστικότητα τους έφερε σε μία νυκτί στον ΑΝΤ1, πριν περίπου μία δεκαετία και δημιούργησαν το “Πρωινό”.

Μία ατάκα μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής, λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς, με καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους που έκανε χιούμορ προτείνοντας να “μεσολαβήσει” ώστε ο διάσημος παρουσιαστής να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο και το OPEN έκαναν τα δημοσιεύματα να πάρουν φωτιά για ήδη… “κλεισμένη” συμφωνία για την πρωινή ζώνη κάτι που προφανώς και δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά.

Πηγή:  yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα