Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟΡΕΝ: Υπέγραψαν την Μιχελιδάκη και πλέον δεν ξέρουν τι να την κάνουν!

ΟΡΕΝ: Υπέγραψαν την Μιχελιδάκη και πλέον δεν ξέρουν τι να την κάνουν!

Φούντωσαν πάλι οι φήμες για πέρασμα της Μιχελιδάκη από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση.

Τα νούμερα της εκπομπής της είναι πολύ χαμηλά και δεν σηκώνονται με τίποτα. Ούτε η αλλαγή αρχισυντάκτη βοήθησε, ούτε τα συνεχή πειράματα στη σκαλέτα.

Η Μάριον Μιχελιδάκη δεν το «έχει» με την ψυχαγωγία και όλοι οι συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες αποδείχθηκαν πολύ λίγοι. Και κάπως έτσι ακούγονται πάλι μεγάλες αλλαγές και πέρασμα της δημοσιογράφου από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση κάτι που μάλλον το επιθυμεί και η ίδια.

Από το Open δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1% να φύγει όπως αναφέρει το nassosblog.gr, καθώς έχει ισχυρότατο συμβόλαιο με δύο όρους:

  • Η χρονική διάρκεια είναι διετής δηλαδή μέχρι και την έναρξη του 2024.
  • Και επίσης προβλέπεται ρητά πως θα κάνει αδιάλειπτα εκπομπή στην οποία θα συμφωνεί και η ίδια σε όλα ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Τα νέα σενάρια λοιπόν που εξετάζονται στην Παιανία τη θέλουν στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη που αποχωρεί με προορισμό τον ΑΝΤ1.

Το τι τελικά θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το αποφασίσουν από κοινού τα στελέχη του Open μαζί με τη δημοσιογράφο. Πάντως ακόμη και η εκπομπή συνεχίσει ως έχει την επόμενη σεζόν όλο το πάνελ ξηλώνεται σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα