Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟνόματα έκπληξη στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Ονόματα έκπληξη στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα δούμε στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, αφού οι ιθύνοντες θέλουν να εξασφαλίσουν ονόματα που θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η παραγωγή έχει κάνει κρούση σε τρεις κυρίες της ελληνικής showbiz, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πολυσυζητημένο ριάλιτι.

Η πρώτη είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρoυ, το όνομα της οποίας έχει ακουστεί για διάφορα τηλεοπτικά project. Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» είχε δεχτεί πρόταση και για το «Survivor» αλλά και για το «Σου Κου Family», την νέα εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη, ωστόσο φαίνεται ότι θα πει τελικά το «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1.

Το δεύτερο όνομα έρχεται από τα παλιά και δεν είναι άλλο από της Πόπης Μαλλιωτάκη . Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της κομμάτι με τίτλο «Το κλειδί του φεγγαριού», βρίσκεται ένα βήμα πριν την συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τέλος, για την συμμετοχή της στην «Φάρμα» συζητάει και η Πόπη Τσεσμελή, την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από αρκετά χρόνια, στην εκπομπή «Αυτόφωρο» του New Channel. H τηλεπαρουσιάστρια, η οποία σήμερα έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο και έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία μαγειρικής, έκανε η ίδια αίτηση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και απ’ ότι φαίνεται οι ιθύνοντες το σκέφτονται σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η «Φάρμα» θα είναι αρκετά διαφορετική από την τελευταία φορά που την είδαμε στις οθόνες μας. Μάλιστα, η παραγωγή σκέφτεται να ακολουθήσει συνταγή «Big brother», τοποθετώντας στατικές κάμερες που θα καταγράφουν όσα γίνονται όλο το 24ωρό στο σπίτι του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα